FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Ilyes: "Steliştii vin, joacă şi pleacă cu coada între picioare de la Braşov"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Căpitanul lui FC Braşov, Robert Ilyes, este de părere că ardelenii se vor impune în faţa Stelei şi mizează pe forma tînărului Chipciu în jocul de sîmbătă.

"Avem un moral bun după cele două victorii din startul campionatului. Jucăm acasă cu Steaua, vom avea suporterii alături de noi, deci nu ne gîndim decît la victorie. Este treaba lor cu ce gînduri vin la Braşov, vor juca şi vor pleca pe urmă cu coada între picioare.

Respectăm Steaua, însă nu ne speriem de ea. Nu pot spune acum dacă ne-ar mulţumi un rezultat de egalitate. Nu îl mai avem pe Abrudan, care dădea mereu gol contra lor, dar Chipciu e la noi şi vă spun că e într-o formă extraordinară", a spus Ilyes, citat de site-ul oficial al clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
claudiano
claudiano  •  04 August 2010, 11:40

FC.BRASOV-steaua 3-0...vom umple stad,ii vom incuraja si ii vom duce spre victorie...ii batem cu tot cu arbitri huoooooo rusine mare...forza brasov !!!

florian-dorin72
florian-dorin72  •  03 August 2010, 21:20

Sa dea domnul sa aiba gura aurita Iliesi si sa plecati cu coada intre picioare berbecuti lui Fecali ce sunteti!!!!Brasov -stOAIA 2-0

quest-stelistu
quest-stelistu  •  03 August 2010, 18:27

Brasov-Steaua 0-2

Vezi toate comentariile (26)
Comentează