Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

”Să renunți la fapte înseamnă să renunți la libertate”, spune Timothy Snyder.
Asta facem zilnic pentru tine: publicăm fapte.
Iar publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile despre sport și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Pe 25 mai intră în vigoare GDPR, noul regulament privind datele personale din Uniunea Europeană, și avem nevoie de acceptul tău explicit ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat. Te asigurăm că avem o tradiție de decenii în a păstra în siguranță datele și te rugăm să accepți noile condiții apăsând butonul DA de mai jos.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare, pentru a înțelege conținutul și sensul acestor proceduri.

Îți mulțumim pentru ”DA”-ul tău, care este, în ultimă instanță, un accept pentru a participa la expunerea faptele și informațiilor care ne ajută să rămânem liberi!

DA, AM ÎNȚELES
Siteul gsp.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Află mai multe accesand POLITICA COOKIES X


LIGA 1    •   PANDURII

Imagine horror » Cum arată piciorul lui Hora, după faultul făcut de Stăncioiu

Marti, 16 Februarie 2016

În minutele de prelungire ale meciului ASA Tg.Mureș - Pandurii, 0-1, Stăncioiu l-a faultat pe Hora în careu, călcându-l pe gleznă, iar arbitrul a dictat penalty.



Hora a rămas pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind schimbat imediat după startul părții secunde.

Potrivit site-ului celor de Pandurii, Hora a suferit o entorsă și nici acum, la trei zile după accidentare, nu se poate antrena. Formația gorjeană a postat o fotografie cu glezna lui Hora, care este încă umflată.

hora

Comentarii (42 ) Adaugă comentariu

lapusneanul  •  17 Februarie 2016, 09:23

Postat de polistul68 pe 16 Februarie 2016, 18:54

Eu atita va intreb....daca portarul, la o centrare, iese din careul de 6 m..si boxeaza mingea...iar apoi pica peste un jucator, e penalty ? Va spun eu, niciodata. Deoarece joaca primul mingea, iar contactul se produce ca o urmare fireasca a miscarii, se datoreaza inertiei. Daca, dupa ce prinde mingea, are un atac violent, intentionat....da, se discuta altfel. Dar aici, efectiv, miscarile ambilor jucatori decurg normal. Doar ca Stancioiu a prins primul mingea.

e concomitent faultul cu prinderea balonului.....fault, 11m si cartonas galben, exact ce s-a intamplat...cred ca mergea si un cartonas.....portocaliu :)

valiro  •  16 Februarie 2016, 21:35

Postat de polistul68 pe 16 Februarie 2016, 18:54

Eu atita va intreb....daca portarul, la o centrare, iese din careul de 6 m..si boxeaza mingea...iar apoi pica peste un jucator, e penalty ? Va spun eu, niciodata. Deoarece joaca primul mingea, iar contactul se produce ca o urmare fireasca a miscarii, se datoreaza inertiei. Daca, dupa ce prinde mingea, are un atac violent, intentionat....da, se discuta altfel. Dar aici, efectiv, miscarile ambilor jucatori decurg normal. Doar ca Stancioiu a prins primul mingea.

Gresesti, poate nu ai citit regulamentul... Se numeste fault prin imprudenta si se acorda penalty. Scrie foarte clar : daca un jucator loveste alt jucator, e fault, daca e in care, e penalty. Putea sa prinda 10 mingi, l-a lovit cu piciorul... fie vorba intre noi - stia ce face. Si daca o facea din neatentie, lovitura tot lovitura se numeste...

Florean Andrei  •  16 Februarie 2016, 19:42

Scandaloasă este lipsa de reacţie a FRF care trebuia să-i sancţioneze pe cei de la ASA pentru scandalul provocat. A fost penalti foarte clar, Stăncioiu a sărit agresiv , cu picioarele înainte şi l-a călcat pe talpa piciorului, altfel Hora sărea peste el. Ba mai sunt unii care zic că portarul a ajuns primul la minge. Arbitrul a fost îngăduitor, trebuia cartonaş roşu la portar, dacă nici faultul asta nu-i de roşu !

Vezi toate comentariile (42)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase