FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-FCSB 2-0

IMPLOZIE la FCSB?! Informația UITATĂ de toată lumea! De ce Gigi Becali ar trebui, de urgență, să închidă gura

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 07:38

Presiunea pe care Gigi Becali o pune pe umerii lui Nicolae Dică, transformând antrenorul doar într-un intermediar între patron și jucători, are toate șansele să ducă de râpă șansele la campionate ale FCSB-ului. Un indiciu ni-l dă istoria.

Faptele spun asta: Becali nu a luat niciodată titlul în ultimii 10 ani într-un campionat în care a dat comenzi din lojă!

Ambele succese ale lui Laurențiu Reghecampf, 2013+2014, cu una dintre cele mai bune formule avute de FCSB în istoria post-revoluționară, bifând victorii entuziasmante în Liga Campionilor și în competiția internă, au fost luate cu Gigi Becali în spatele gratiilor!

A urmat un campionat gâfâit cu Costel Gâlcă la timonă, înghesuit de presiunea crescândă a patronului, ce a culminat cu ieșirea lui pușcărie și un final de întrecere internă ce a avut nevoie de "decisiv" în ultima etapă!

Practic, în afară de titlurile luate în prima jumătate a deceniului trecut, 2004 și 2005, avându-i pe bancă pe un Walter Zenga mazilit și un Cosmin Olăroiu capabil să-l ignore în timp ce părea atent, Becali nu a câștigat niciodată Liga 1 având măcar jumătate de campionat în lojă!

"Eu am făcut 37 de zile în plus de puşcărie, eu am plătit 3 milioane prejudiciu în loc de 900.000. Mă vedeţi la fotbal, dar nu mai vorbesc. Cine pariază că nu se schimbă Becali, greşeşte. Cine pariază că s-a schimbat câştigă. Eu nu mai sunt Gigi" patronul FCSB la ieșirea din pușcărie, în aprilie 2015. Lucrurile au stat liniștite doar pentru câteva luni

Eșecul cu Astra Giurgiu, de aseară, 0-2, poate fi semnalul de alarmă pentru patronul FCSB, care a fost sancționat de Constantin Budescu (detalii AICI), dar și de Nicolae Dică (detalii AICI).

2este cea mai mică notă primită de un stelist aseară. Gabi Enache a fost "râsul stadionului"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
1453588288092478
Gigi Naumescu  •  28 Noiembrie 2017, 12:36

Dl Becali ar trebui sa concedieze pe Dica si pe M M si sa angajeze un GENERAL MENEGER competent. Deasemenea trebuie sa infinteze un compartiment de scauter,pentru a nu mai cumpara jucatori la preturi mari de la altii care i=au ;uat pe gratis .

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  27 Noiembrie 2017, 17:03
Postat de dumasco pe 27 Noiembrie 2017, 16:34

Becali sa lase jucatori in pace si sa-si vada de familia lui !

*jucătorii (pluralul articulat al substantivului jucător)

dumasco
dumasco  •  27 Noiembrie 2017, 16:34

Becali sa lase jucatori in pace si sa-si vada de familia lui !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează