Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 07:40

FRF și LPF au lămurit aseară situația Rapidului și a celei de-a 14 echipe din noul sezon de Liga 1.

 S-a anunțat oficial că “locul rămas vacant în sezonul 2016-2017 prin neînscrierea și dizolvarea S.C. Fotbal Club Rapid S.A. este ocupat conform ROAF de ACS Poli Timișoara, care urmează a disputa primul joc oficial din cadrul acestei ediții de campionat în ziua de sâmbătă, 30.07.2016, împotriva echipei FC Dinamo”.

Prin urmare, mâine se va disputa meciul Dinamo – ACS Poli Timișoara, iar jucătorii de la www.EchipaFantastica.ro își pot alege în loturi fotbaliști de la cele două echipe. Dacă meciul ar fi fost amânat, toți fotbaliștii de la Dinamo și ACS Poli ar fi fost punctați cu zero.

 De asemenea, miile de manageri din Echipa Fantastică trebuie să țină cont de un aspect important al regulamenului: ”Echipa care dă dovadă de non-combat (adică nu face minimum 1 schimbare înaintea etapei) va fi penalizată cu numărul de puncte obținute în meciul respectiv. În caz ca obține un rezultat de egalitate, echipa va fi penalizată cu 1p în clasamentul general. În caz că echipa câștiga meciul, ea va fi penalizată cu 3p în clasamentul general”

 Prin urmare, pentru a evita penalizările, este obligatoriu să vă faceți minimum o schimbare înaintea etapei care începe azi. Schimbările se pot face până la ora 20:30, cu o jumătate de ceas înainte de startul rundei. AICI - www.echipafantastica.ro 

 Conform regulamentului (integral AICI), între două etape fiecare antrenor fantastic are 3 schimbări garantate, dar poate ajunge la 11 schimbări dacă face anumite acțiuni în platforma EF.

  Înscrie-te ACUM în Echipa Fantastică (AICI) dacă nu ai făcut-o deja! Unicul fantasy-game din fotbalul românesc are premii totale de 60.000 de lei!

 AICI – detalii despre premiile de etapă și premiile generale!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion