FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Imposibilul a devenit realitate » Cei mai mari rivali din fotbalul românesc lucrează împreună: "E ciudată viața, am devenit prieteni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 22:03

Victor Pițurcă a dus un război lung cu Lucian Sînmărtean pe care n-a vrut să-l cheme la echipa națională, deși mijlocașul avea evoluții foarte bune la echipa de club.

În cele din urmă Pițurcă și Sînmărtean au ajuns să lucreze împreună la echipa națională, iar acum sînt amîndoi la Al Ittihad.

"L-am așteptat să se reîntoarcă la echipă din toate punctele de vedere. L-am așteptat foarte mult și mă bucur că a revenit. Am avut o relație bună cu toți antrenorii, dar domnul Pițurcă este un tehnician cu care am o relație foarte bună.

E ciudată viața, pentru că am ajuns să devenim prieteni, deși multă lume nu ne dădea o șansă, ținînd cont de ce s-a întîmplat în trecut la echipa națională", a declarat Sînmărtean la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dinamo100
dinamo100  •  16 Ianuarie 2016, 13:34

Ca de obicei faceti niste exagerari: asa zisul conflict e mai mult in mintea voastra! Iar Piturca l-a chemat pe Sanmartean abia in momentul in care acesta a aratat ca poate duce un meci intreg la un randament normal si ca intr-adevar poate fi decisiv. In perioada Vaslui Sanmartean era destul de inconstant , iar in meciurile importante din cupele europene era cam sters. Nu-l mai faceti pe Sanmartean martir, ca nu din cauza lui Piturca nu si-a aratat valoarea pana la 34 de ani!

455261757963801
Dan Che  •  16 Ianuarie 2016, 06:47

numai voi bagati zazanie si incitati oamenii sa se poarte ca niste animale salbatice; in lumea civilizata, jucatorii sunt rivali doar 90 de minute la fel si ceilalti, apoi pleaca la o bere impreuna sau macar isi strang mana si zambesc prieteneste

nebraska
nebraska  •  16 Ianuarie 2016, 06:08
Postat de samertx pe 16 Ianuarie 2016, 06:04

Are instrucțiuni permanente, e chit de supraviețuire! :))

E placere pura pentru el...gretoasa creatura.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează