FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Impresarul lui Andrei Ivan a dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorul

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 19:06

Sorin Paraschiv, impresarul lui Andrei Ivan, a vorbit despre jucătorul său, care se află în vizorul lui Club Brugge.

"Au fost discuții cu Brugge, dar atât.

Acum câteva zile cei de la CSU au emis un comunicat de presă, în care au spus foarte clar că politica clubului este de a vinde un jucător pe an.

Anul acesta, CSU l-a vândut pe Vătăjelu și până la vară nu mai vinde pe nimeni. Andrei nu va pleca pâna la vară, dar până atunci sigur vor mai veni echipe să-l vadă.

Sper că, într-un final, va reuși să plece. Momentan nu e nimic concret", a spus impresarul lui Ivan, Sorin Paraschiv, la TV Dolce Sport.

"Nu știu ce s-a intâmplat, poate lipsa jocurilor de la națională a contat pentru ei și i-a făcut pe patronii de la club să nu pună oferta pe masă.

Important este cum se va pregăti în continuare. Are tot timpul din lume să plece" Andrei Ivan 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close