FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Impresarul lui Andrei Vlad neagă interesul celor de la FCSB pentru jucător: "Va semna cu o altă echipă"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 21:59

Portarul Andrei Vlad (18 ani) și-a reziliat unilateral contractul cu CS U Craiova, o premieră în România, și riscă 24 de meciuri suspendare. Impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan, susține că acesta nu va ajunge la FCSB. 

"Jucătorul a reziliat contractul unilateral cu CS U Craiova. E pentru prima dată în România când se întâmplă așa ceva. Eu nu am permis nicio măgărie in contractele jucătorilor mei, de aceea mi s-a dus renumele. Nu am acceptat clauze.

Steaua nu-l vrea pe Andrei Vlad. Va semna cu o cu totul și cu totul altă echipă", a spus Anamaria Prodan la TV Sport ro.

Agentul a adăugat că echipa care ar semna acum cu jucătorul ar fi pasibilă și ea de o pedeapsă drastică, și anume interdicție la transferuri în două mercato. 

Citește și: 

Dezvăluiri incendiare din ultimul scandal dintre CS U și FCSB: "Familia lui are probleme cu cămătarii! Dacă Steaua a contribuit, vor fi sancțiuni"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  30 Iunie 2017, 08:38

Nu are rost sa mai fie luat la lot. Suspendat pe toata perioada contractului caci el nu va mai avea dorinta sufleteasca sa mai joace pentru Craiova,si asa ca nu are rost,mai bine sa stea 1 an pe tusa,apoi il poate lua cine vrea,asta e viata merge inainte,si mai sunt portari Trebuie de facut inca 2-3 transferuri numai decit,altfel e greu,le asteptam pe alea promise pt saptamina asta Succes deplin Stiinta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează