FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Impresarul lui Arlauskis a vorbit despre negocierile cu Steaua: "Are multe oferte, dar nu pleacă în iarnă" » Cînd se decide soarta portarului

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 16:07

Giedrius Arlauskis mai are şase luni de contract cu Steaua şi are multe oferte. Impresarul acestuia a vorbit despre negocierile dintre cele două părţi.

"Sînt oferte pentru Arlauskis din Angla, Italia, Rusia şi Turcia, dar nu va pleca în această iarnă. Steaua are nevoie de el. În ianuarie voi avea o întîlnire cu Valeriu Argăseală şi vom da răspunsul final.

Arlauskis poate semna cu orice echipă acum, dar nu o va face. Nu va lăsa Steaua cu ochii în soare. Dacă vom alege altă echipă, Steaua va afla prima.

Pe Arla nu îl interesează salariul. La fiecare ofertă pe care i-o prezint el se interesează de partea sportivă.  Steaua este hotărîtă să îi prelungească contractul şi se presupune ca va fi o mărire de salariu, dar nu astă e scopul nostru.

Un aspect important al negocierilor este şi cum va arăta Steaua în sezonul viitor. Dacă vor păstra acelaşi nucleu de jucători, echipa va fi competitivă şi va juca în Champions League, ceea ce ar conta mult pentru Arlauskis", a declarat Leonid Istrati pentru DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dommon
dommon  •  26 Decembrie 2014, 20:01

99% nu ramane...a prins un sezon decent, e unul din cei mai constanti portari din liga 1, probabil va ajunge la vreo echipa de pe la mijlocul clasamentului din italia, sau poate chiar prin spania, va castiga 500-600 pe sezon si aia e...steaua n-o sa poata niciodata sa-i dea banii aia...

soran20cm
soran20cm  •  26 Decembrie 2014, 19:50

castiga bani progresiv dupa doar 2 saptamani de joc. :/ /www .marketglory. com /strategygame/Soran20CM eu joc de 3 luni si am ajuns la 500 euro pe luna si inca creste;)

djeurofighter
djeurofighter  •  26 Decembrie 2014, 19:50
Postat de jim_b_brown pe 26 Decembrie 2014, 17:31

Unul de la Schalke, dar am imbracat cainele cu el ! :D

Nu ai caldura pe acolo? Nasol!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close