FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGHETER

Impresarul lui Claudiu Keşeru a dezvăluit motivele pentru care atacantul "a explodat" în acest an: "Are nevoie de aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 20:05

Claudiu Keşeru are un sezon formidabil în tricoul Stelei, dar şi al naţionalei, pentru care a reuşit să marcheze 30 de goluri în toate competiţiile.

Jeremy Bouhy, agentul atacantului, a explicat motivele pentru care fotbalistul a început să marcheze pe bandă rulantă de cînd a venit în România.

"E vorba de încredere. Un atacant are nevoie de aşa ceva. În România este fericit alături de soţia şi de mama lui. În plus, la Steaua a găsit un grup puternic de jucători. Se simte bine aici. Pînă la Crăciun va marca 32 de goluri.

Respect Steaua, în momentul acesta este o echipă impresionantă în Europa", a spus Bouhy la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cipet
cipet  •  27 Noiembrie 2014, 22:16

ce-i drept e ca "a explodat", astaseara insa a cam fasait si tocmai acum era nevoie de un gol sau doua, mare pacat, ca ocazii a avut destule.

cracker
cracker  •  27 Noiembrie 2014, 22:05

daca marca unu in seara asta din cele 6 ocazii pe care le-a avut, si tu vrei 32 pana la Craciun, in care meciuri mai sunt 3 etape + 1 in El si unul in cupa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează