FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În faţa unei performanţe istorice! Costel Gâlcă peste Cornel Dinu, Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 12:22

Steaua este aproape de calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 1-0 în manşa tur a play-off-ului cu Ludogoreţ. Chipciu a adus avantajul roş-albaştrilor pe finalul partidei şi campioana României este în pole-position pentru accederea în grupe.

Dacă va reuşi calificarea, Costel Gâlcă va bifa o performanţă istorică la doar 2 luni de la instalarea pe banca tehnică a Stelei! Astfel, tînărul antrenor va deveni doar al 7-lea tehnician care va califica o echipă din România în faza grupelor Ligii Campionilor.

Nu doar că intră într-o companie selectă, dar Gâlcă va izbuti ceea ce n-a stat la îndemîna unor antrenori cu nume important în fotbalul românesc. Printre aceştia se numără Cornel Dinu, Mihai Stoichiţă, Mircea Rednic, care au eşuat de cîte două ori, Mircea Lucescu, Victor Piţurcă sau Emeric Ienei. În total, 13 tehnicieni au ratat dubla decisivă dinaintea grupelor Ligii Campionilor.

Citeşte pe platforma Gazeta Digitală ce alţi antrenori români au reuşit să se califice cu formaţii din Liga 1 în grupele Champions League, dar şi toţi tehnicienii care au ratat această performanţă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
peter76610
peter76610  •  22 August 2014, 20:16

pai care e senzationalul daca e al 7-lea ? daca era primul, da, auzi la ei performanta istorica, de fapt tot ce e legat de steaua e istoric, si faptul ca au 2 oameni la puscarie tot istoric e

peter76610
peter76610  •  22 August 2014, 20:05
Postat de supereduardo10 pe 22 August 2014, 18:00

:))) bahh pai cu ce echipe jucau bietii de ei si cu ce paduchioase de echipe joaca FCParnaia acum? UEFA a intors favorul esticilor de la alegeri si lea daruit grupele astea cu cap de serie pe "zone" unde intalnesti numa echipe praf si esti si cap de serie. Daca ereau toate echipele in 2 urne FCParnaia lui Gilca nu mai era cap de serie, sa vezi ras si batai ce-si lua de la echipe precum Milan, Sevilia, Benfica sau multe altele :))

Corect :)

peter76610
peter76610  •  22 August 2014, 20:02

Bai lasati-ne cu Bâlca al vostru, hai ASTRA !

Vezi toate comentariile (45)
Comentează