FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"În insolvență sau la Armată" » Situația care îl va determina pe patronul Stelei să renunțe la echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 12:57

Gigi Becali este nemulțumit de faptul că echipa nu joacă la nivelul dorit și că riscă să piardă titlul de campioană și prezența în Champions League.

Patronul echipei a anunțat că ar fi dispus să renunțe la echipă.

"M-am mai îndulcit puțin și sunt dispus să mai bag doar 2-3 milioane de euro pe an în fotbal.  Steaua este echipa grea, nu ca Dinamo, Iași, Voluntari. Steaua e echipă care consumă 500.000 de euro pe lună doar pe salarii, asta înseamnă 6 milioane pe an și se ajunge la buget de 8 milioane. 

Dacă nu fac o rețetă financiară bună, ca să bag doar 2-3 milioane de euro anual, dau echipa lui Boroi, Zisu sau lui Talpan. Ba nu, lui Talpan nu i-o dau. Dacă ei nu o vor, o bag în insolvență. Credeți că sunt tâmpit?", a spus Becali la DigiSport.

În prezent, Steaua este pe locul 4, cu 23 de puncte, cu șase mai puțin decât liderul Astra. Finanțatorul Stelei a mai anunțat că va băga echipa în insolvență în august, după eliminarea din Europa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 Martie 2016, 05:50

SF GHIORGHIE .. TERMEN MAXIM DE VALABILITATE FICISI PI DI PI SAU CE INITIALE VOR MAI FI.... 2018.. SOSOIU IN RASA VOASTRA DE PUSCARIASI

cris4co
cris4co  •  10 Martie 2016, 03:51

reteta financiara buna ...mai pe sleau castigarea campionatului

caminero
caminero  •  10 Martie 2016, 01:06
Postat de faxx pe 09 Martie 2016, 16:06

=))))))))))))))))))))) tatal spiritual al fcsbistilor antistelisti tot repeta aceeasi intrebare .. cu care se incheie si citatul din articol ... "Credeți că sunt tâmpit?", a spus Becali la DigiSport. ... va rugam sa facetzi un sondaj de opinie cu aceasta intrebare si sa-l trimitetzi prin posta in format scrisoare de mana pe adresa lu vali si duckadam

Dacă e vorba de scrisoare de mînă, eu zic că Mache se înscrie primul la cuvînt ...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează