FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 19 NOIEMBRIE, TELEKOM, DIGI, TELEKOM LOOK, GSP

În plin scandal la Dinamo, Miriuță are propriul război » Cum a pierdut 800.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 13:48

În plin scandal intern în Ștefan cel Mare, Vasile Miriuță, antrenor lui Dinamo, vrea să le dea peste nas celor de la CFR Cluj, care-i oferiseră în vară să antreneze în Liga a 3-a.

Dinamo e în pragul colapsului, jucătorii se pilesc în cantonament, Ionuț Negoiță vrea să vândă tot ce se poate, dorind să găsească și un viitor investitor căruia să-i lase clubul, iar fanii vor să se răfuiască cu patronul și cu fotbaliștii.

Ce se întâmplă cu Vasile Miriuță? Antrenorul este pe placul suporterilor, care i-au cerut să fie ferm în relația cu echipa, iar acum este în fața unui meci capital cu CFR Cluj. O partidă esențială pentru el și pentru soarta lui Dinamo, în perspectiva play-off-ului.

Oficialii clubului l-au asigurat pe Miriuță că are credit din partea lor până la finele anului, în cele 6 partide care au mai rămas de disputat, în campionat și în Cupa României. 

Trimis la Divizia C!

Pentru tehnicianul de 49 de ani este o partidă de orgoliu. A antrenat de două ori în Gruia, dar le-a transmis elevilor săi că trebuie să câștige duminică și pentru el. Miriuță a fost împins afară din "vagon" de către cei de la CFR Cluj în iunie ca să i se facă loc lui Dan Petrescu.

Mai mult, Vasile a primit o ofertă zeflemitoare din partea conducerii ardelenilor, să fie antrenor la echipa secundă a lor, din Liga a 3-a! Apoi, a fost varianta unui post în cadrul clubului, dar tehnicianul a realizat că i se vrea plecarea cât mai grabnic. Miriuță preluase echipa de la -6 puncte în clasament și a ajuns să se bată la titlu sezonul trecut, terminând pe locul 4. 

Bani aruncați pe fereastră

Vasile le-a reproșat la despărțire foștilor șefi de la Cluj: "Puteați să-mi spuneți de la început de planurile voastre, fiindcă înainte de play-off am refuzat o ofertă din China de 800.000 de euro, iar în urmă cu câteva săptămâni o alta din străinătate, de 380.000 de euro".

Ultimul meci al lui Miriuță în acest sezon ca antrenor al Chiajnei, înainte să vină la Dinamo, a fost tocmai contra rivalului Dan Petrescu și a CFR-ului, Ciprian Deac înscriind unicul gol al partidei, din penalty, în minutul 71. Ca adversar al clujenilor, Miriuță are două meciuri, două eșecuri: cel din septembrie 2017 și pe vremea când era antrenor la Ceahlăul, acum 4 ani, tot 0-1. 

2 victorii are Miriuță în 7 etape la Dinamo cu Juventus (3-0) și cu Gaz Metan (3-0), în rest 2 remize și 3 eșecuri, golaverajul fiind 9-9

"Eram cu băiatul meu în centrul Budapestei și când m-a sunat domnul Mureșan să-mi spună că are să-mi dea o veste proastă, am crezut că e o glumă. Mi-a zis să vin să reziliem. Am crezut, iar, că e o glumă proastă" Vasile Miriuță, în iunie 2017

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom și Look.

Între timp, Dinamo discută transferul luiLukman Haruna, fost la AS Monaco și Dinamo Kiev. (Detalii aici)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
valyomanyd
valyomanyd  •  16 Noiembrie 2017, 23:30
Postat de jalabert pe 16 Noiembrie 2017, 16:22

Ar trebui banati indivizii care fac trolling.acesta spre exemplu.

Ar trebui banat și prostul ala de fecesebist care spunea ieri ca Negoița a avut intentii bune dar a nimerit greșit echipa din cauza suporterilor care comenteaza pe net cum ca Fcsb nu e Steaua :)))))) Îl știi ? :)))

smdb
smdb  •  16 Noiembrie 2017, 17:20
Postat de jalabert pe 16 Noiembrie 2017, 16:22

Ar trebui banati indivizii care fac trolling.acesta spre exemplu.

E de-al jesepeului, e de-al casei... nu fii naiv...

geo.b.
geo.b.  •  16 Noiembrie 2017, 16:34

" Dinamo e în pragul colapsului, jucătorii se pilesc în cantonament, Ionuț Negoiță vrea să vândă tot ce se poate, dorind să găsească și un viitor investitor căruia să-i......." O uriasa satisfactie citesc in randurile scriitorilor fcsb-isti. Dar una zicala Romaneasca spune ca:"fie roata si patrata,tot se-nvarte cateodata."Oooo,stiu.Atunci o sa faceti tot felul de clasamente istorice,unde echipa voastra sade tot,tot pe locul intai.Ati mai facut-o si cand era pe opt.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close