FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În plină ofensivă pe piața transferurilor, chinezii au vrut să cumpere și de la Steaua » Reghe a dezvăluit detaliile

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 13:52

În această iarnă, Tade a fost pus pe lista de transferuri a Stelei, de către Gigi Becali, care a fost nemulțumit de evoluțiile acestuia.

Jucătorul nu a fost luat în cele două cantonamente, iar Steaua a vrut să îl vândă. Reghecampf a dezvăluit în premieră că Tade a fost ofertat, dar negocierile au căzut.

"Noi am decis să îl lăsăm pe Tade să plece de la Steaua. Am luat această hotărâre înainte de perioada de pregătire. Tade a avut o ofertă sau două din China, dar negocierile nu s-au concretizat. Acum, el a revenit la echipă, este în lot pentru meciul cu Iași, iar decizia a fost de comun acord cu patronul echipei. Facem lucrurile împreună la Steaua", a spus Reghe la DolceSport.

Tade, 29 de ani, a venit în vară de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro, dar nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor. Venit din postura de golgeter al campionatului, francezul a marcat de cinci ori în 28 de meciuri jucate pentru formația roș-albastră.

900.000 €este cota lui Tade, potrivit transfermarkt.de

FC Steaua Bucuresti SA Logo.jpgtransferuri STEAUA

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu (Ceahlăul), Bourceanu (liber), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Pîrvulescu (FC Voluntari), Marica (liber), Momcilovici (Pandurii), Bawab (CS U), Gebhart (Nurnberg), Tamaș (liber)
Plecări: Guilherme, Alcenat, Breeveld, Tade, Aldea, Tîrnovan (scoși din lot), Ștefănescu, Tudorie, Enceanu (FC Voluntari),  Tahar (Boavista)

Citește și: Reghecampf a vorbit în premieră despre revenirea lui Tade la Steaua și despre noua problemă a lui Becali, Hamroun

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
luc11
luc11  •  26 Februarie 2016, 22:51

astea-s bancuri proaste inventate de mincinosul de serviciu, le spune asa serios...a jucat si el un meci la nationala si atunci si-a dat autogol

138672209828437
Gelu Oanca  •  26 Februarie 2016, 18:03

Bai blatistule ti la impus becali nu ca vati inteles amindoi becali iti face echipa.

zizu
zizu  •  26 Februarie 2016, 17:20

este ceva pe lumea asta sa nu sara fcsb istii cum ca si ei...? doamne sunt de groaza astia...:) cum apare ceva....hop si ei....trx ei,bustiere ca la...traseiste ei, etc ei... peste tot fcsb ...fcsb primii pe luna nu au fost fcsb isti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close