FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Inacio sfătuieşte rivalii să-şi ţină valizele acasă: "Păstraţi banii la bancă!"

Augusto Inacio nu se teme că rivalele premiază adversarele Vasluiului
Augusto Inacio nu se teme că rivalele premiază adversarele Vasluiului

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 17:39

FC Vaslui e la 3 puncte de liderul CFR Cluj şi se poate apropia şi mai mult de lider dacă învinge acasă pe Gaz Metan. Augusto Inacio e convins că adversarii vasluienilor primesc bonusuri din parte rivalelor la titlu şi are un mesaj către aceştia

"Am simţit şi eu anumite lucruri. Spre exemplu, Astra şi Tg.Mureş bănuiesc că au avut un bonus bun pentru a cîştiga. Probabil că şi celelalte echipe vor avea la fel. Trebuie să demonstrăm pe teren că sîntem mai buni şi să-i obligăm pe cei care oferă aceste bonusuri să le păstreze pentru că nu o să le plătească.

Aşa vor avea mai mulţi bani de ţinut în bancă. Cei care oferă bani trebuie să gîndească faptul că şi alte echipe trebuie să cîştige. Cînd nu-ţi cîştigă propriile jocuri, ei nu ar trebui să aibă gîndul la cum să-i motiveze financiar pe alţii”, a spus Inacio într-o conferinţă de presă.

Vaslui - Gaz Metan se va disputa luni, de la 21:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
akcent83
akcent83  •  06 Mai 2012, 14:03
Postat de replicant pe 05 Mai 2012, 18:23

Ce inocent si neajutorat imi pare antrenorul asta. Mai are putin si se pune in genunchi sa-i roage pe astia sa fie corecti, fara sa stie ca in curand o sa-i castige Porumboiu niste meciuri si el o sa creada ca-i mare antrenor. Daca nu s-a intamplat deja.

Si tu stii fotbal.Stai jos gushtere ca faci praf cand deschizi gura

mgexpert
mgexpert  •  06 Mai 2012, 09:45

..penibil..de asta a luat bătaie la Sibiu cu 3-0 si acasă cu Braşovul (2-0)? Roagă-l pe nea Adi să-ţi aducă o echipă "bună" de arbitri la meciul cu Mediaşul, că altfel va fi greu...

adrianmede
adrianmede  •  06 Mai 2012, 01:35

de ce pierdeti oricum?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close