FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă două transferuri la Steaua! Roş-albaştrii confirmă discuțiile: "Un atacant ar fi de vis"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 19:18

Președintele de imagine al Stelei, Hemuth Duckadam, a confirmat faptul că roș-albaștrii încearcă să mai perfecționeze două transferuri înainte de finalul perioadei de mercato.

"Încercăm să mai facem unul sau două transferuri. Este vorba de jucători din România. Un atacant ar fi de vis. Pentru campionat, pentru că listele de la UEFA s-au trimis și nu mai putem adăuga nimic.

Dacă va veni un atacant, nu va veni din Liga 1. În Liga 1 sunt Alibec și "Bizonul" (n.r. Gnohere) care-mi plac, dar nu te poți atinge de ei", a spus Duckadam la Digi Sport.

Steaua i-a transferat în această săptămână pe Jakolis (mijlocaş, 24 de ani), de la CFR Cluj, pe Moke (mijlocaş, 28 de ani) de la FC Voluntari și pe Stăncioiu (portar, 35 de ani), de la ASA Târgu-Mureș.

20 de jucători
au plecat de la Steaua în această perioadă de mercato, iar alți 12 s-au alăturat echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (69)
travka
travka  •  03 Septembrie 2016, 09:03

daca a zis Duckadam nu inseamna ca asa e, el oricum e doar de imagine la Steaua, nu il intreaba nimeni pe el de transferuri sau etc, isi da si el cu parerea ca sa nu zica ca ia bani degeaba de la Becali, dar de fapt stim cu totii ca e caritate ce face becali cu el, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, omu a fost o legenda, e in istoria UCL cu 4 penalty uri aparate

ovasim
ovasim  •  03 Septembrie 2016, 08:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Septembrie 2016, 07:47
Postat de faxx pe 03 Septembrie 2016, 01:10

***

Observati aici finetea faxxista: ” LU ASTA”... Fugi la scoala, ”dexistule”!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează