FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Încă o afacere cu Parma » CFR Cluj îşi ia atacant din Italia cu cifre mai bune decît Piovaccari

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 10:09

Potrivit presei din Italia, CFR Cluj îl va achiziţiona pe Denilson Martinho Gabionetta, fotbalist ce aparţine Parmei.

Atacantul brazilian de 27 de ani a evoluat sezonul trecut la Crotone, în Serie B şi e proaspăt achiziţionat de Parma. Potrivit tuttomercatoweb.com, Denilson va veni la Cluj sub formă de împrumut.

Sud-amercanul are cifre mai bune decît Piovacccari, vîrful împrumutat de Steaua de la Sampdoria. Denilson a marcat anul trecut 12 goluri, în timp ce proaspătul stelist a reuşit să înscrie 7.

Denilson Gabionetta a mai jucat în Italia la Varese, Pisa, AlbinoLeffe, Crotone şi Torino. CFR Cluj a mai achiziţionat în această vară alţi doi fotbalişti de la Parma, Goncalo Brandao şi Nwankwo Obiora.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
dandinudan
dandinudan  •  10 Iulie 2013, 15:24

Rugam frumos la Domnul Albu/Feher daca este posibil inca o poezie daca se poate.Este vara = foarte cald cateva versuri asa ca pentru suporteri ar fi binevenite...unele bine etalonate demne de ambitiile marete ...ceva asa urlator dar NU zadarnic .Ceva sa rimeze etalonat cu : acolo sus pe deal...gyerunk uram Albu...

daniaania
daniaania  •  10 Iulie 2013, 15:20

Atacantul pare in forma..sper sa de-a mai multe goluri la noi pt. palmaresul lui.In rest nu conteaza aberatiile ce le scriu multi despre CFR. vorbim mai incolo..

elsopotyi
elsopotyi  •  10 Iulie 2013, 11:12
Postat de albusibiu pe 09 Iulie 2013, 15:11

Dragule, daca presa ne compara mereu cu Steaua nu e vina noastra, a ceferistilor. Crede-ne, avem alte etaloane la care ne raportam, mult mai mari si mai ambitioase. Cat despre furturi, daca ai ceva dovezi, te rog, fa-le publice, fii eroul tuturor. Altfel, esti doar o Chivuta urlatoare in zadar...

Noi de la cfr nu am unblat cu valiza, si ura, conspiratia tip jijijij si alti inpotriva singurului club cinstit(SPER) din romania.Daca asa era nu faceam 10 puntcte!!!!! in liga canpionilor SI 21 IN PATRU PREZENTE, nici jucatori nu au folosit substante tonifiante sa nu spun altfel si nu am primit de la sateliti puncte cum a fost u, tg jiu, chiajna, piatra neamt etc,URA VA MANANNCA Ura dauneaza grav sanatatii.!!!!!!!!!.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează