FOTBAL  »  Superliga  »  ACORD

Încă o afacere importantă reușită de Becali: "Am semnat înțelegerea!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 12:18

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că s-a înțeles cu George Becali în ceea ce privește micșorarea pretențiilor pentru procentul dintr-un viitor transfer al lui Cătălin Golofca, jucătorul căzut în dizgrație la FCSB. 

"Am discutat clar cu Gigi și recunosc că m-am înțeles cu el. Mi-a explicat că a plătit deja 400.000 de euro pentru Golofca, iar jucătorul l-a dezamăgit și nu a confirmat.

Astfel, Becali mi-a spus că îi vine tare greu să obțină o sumă de bani destul de mare, deoarece trebuie să îmi dea și mie 60% din ea. M-a rugat să îl înțeleg și să scad și eu din cei 60%. L-am înțeles și am semnat o altă înțelegere, iar el trebuie să-mi dea mai puțin din suma unui transfer definitiv la o altă echipă.

Dar, m-a asigurat că dacă nu se găsește o echipă în străinătate pentru Golofca, atunci îl lasă să vină la mine pentru că nu vrea să îl mai țină să joace în Liga 3-a pe salariu de Liga 1. Mi-a zis că s-a convins definitiv de el și, din păcate, nu mai are șanse să rămână", a declarat Iftime, potrivit Fanatik.

Cătălin Golofca, omul reinventat sezonul trecut după palma primită de la fostul antrenor Leo Grozavu, a fost transferat la FCSB în această vară, acceptând fără ezitări oferta FCSB-ului, în ciuda faptului că se declarase dinamovist. Evoluțiile extrem de modeste l-au determinat însă pe Gigi Becali să-l "expulzeze" la "satelitul" din Liga 3-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
risc_mix
risc_mix  •  01 Decembrie 2017, 10:09

CONTINUARE-pe care ai putea să-i pierzi? Ce ***. Mi-e silă de asemenea indivizi pe care banul i-a dezumanizat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  01 Decembrie 2017, 10:06

Ce mârlan. Bă meschinule, înțelegerile sunt înțelegeri. Se pot câștiga sau pierde bani. Aici însă e vorba de onoare. Păi după ce te-ai lăudat că ai câștigat milioane din vânzări de jucători, acum te milogești pt câțiva firfirei pe care ai ptea să-i

fangigi
fangigi  •  30 Noiembrie 2017, 21:40
Postat de jalabert pe 30 Noiembrie 2017, 14:19

Are talpan stema? Buna gluma talpanistule. Du-te si roaga-te la dumnezaul tau talpan sa-ti dea minte ca vorbesti numai prostii.

Pai aia e stema csa-ului! fcsb Mogosoaia are ca stema un ciuline galben, aia sa si-o puna gigistii, dar le e prea rusine se pare!:)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close