FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o despărţire sigură programată la Steaua! Unul dintre idolii tribunelor nu va mai continua din vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 12:11

Steaua are mari probleme cu atacanţii în acest sezon. După ce Gabi Iancu s-a accidentat, roş-albaştrii au rămas practic în doar doi atacanţi, Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru. 

Deşi Iancu va reveni din retur, Steaua va rămîne în vară tot cu 2 atacanţi, asta pentru că Raul Rusescu cel mai probabil va reveni la Sevilla.

Estadio Deportivo susţine că Steaua nu are 2 milioane pentru a-i plăti Sevillei în schimbul lui Rusescu, iar acesta se va întoarce în Spania, unde probabil nu va sta mult.

Sursa citată mai anunţă că jucătorul are mai multe oferte şi cel mai probabil va fi cedat de Sevilla, fie sub formă de împrumut, fie definitiv, la un alt club.

Steaua îl va împrumuta pe Paul Pîrvulescu la Gaz Metan Mediaş pînă în vară, iar Alexandru Bourceanu s-ar putea întoarce la Trabzonspor chiar în această iarnă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Decembrie 2014, 15:01

Articolul nu conține nici o noutate. Jucătorii împrumutați se vor întoarce, în mod normal, la cluburile cu care au contract ! Așadar care e motivul pentru care ați ocupat spațiul spunând "nimic" ?

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  19 Decembrie 2014, 14:58
Postat de tazdevil pe 19 Decembrie 2014, 13:58

Suntyeti dusi cu plujta,iar n-aveti articole si umpleti spatiul cu aberatii din astea.......

Suna a umor negru articolele astora!!!

tazdevil
tazdevil  •  19 Decembrie 2014, 13:58

Suntyeti dusi cu plujta,iar n-aveti articole si umpleti spatiul cu aberatii din astea.......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează