FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - ASTRA 0-1

Încă o formație din Liga 1 se bate pentru Alex Ioniță » Cine l-a urmărit din tribune în victoria Astrei cu Juventus București, 1-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 11:45

Trei dintre secunzii echipelor naţionale, Jerry Gane, Răzvan Rotaru şi Leontin Toader, au asistat aseară, la Ploieşti, la partida dintre Juventus şi Astra, 0-1 disputată pe arena "Ilie Oană".

Alex Ioniţă a fost atent urmărit în partida cu Juventus şi de un reprezentant al craiovenilor de la CS Universitatea, în contextul în care mijlocaşul Astrei se află în vizorul oltenilor pentru un eventual transfer.

Există însă un acord între Astra și Cluj pentru transferul mijlocașului ofensiv al giurgiuvenilor. Detalii AICI!

"Ce ghinion pentru Măzărache la acea accidentare groaznică! Îmi pare atât de rău de acest băiat sufletist pe gazon. Sper să găsească puterea de a reveni, mai puternic, pe teren", a spus Gane la finalul disputei care le-a adus astralilor trei puncte importante în economia luptei pentru play-off.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează