FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă o încercare: Mihai Costea nu mai pleacă şi aşteaptă un semn de la Costel Gâlcă

Mihai Costea
Mihai Costea

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 13:28

Transferul lui Mihai Costea în Polonia a picat, iar atacantul se întoarce la Steaua, unde mai are contract pînă în 2016. Viitorul atacantului este acum în mîinile lui Costel Gâlcă!

Dat ca şi transferat la deţinătoarea cupei din Polonia, Zawisza Bydgoszcz, Mihai Costea se întoarce la Steaua, polonezii anunţînd prin intermediul preşedintelui Zawiszei că nu s-a ajuns la o înţelegere.

"Mihai Costea nu e şi nu va fi jucătorul nostru. Am crezut că putem să ne înţelegem, dar nu a fost aşa. Nu vrem să îl împrumutăm doar pentru jumătate de an. Ne vom reorienta spre alt atacant", a declarat preşedintele clubului polonez, Anita Osuch.

Mihai Costea nu a mai jucat pentru Steaua de aproape un an, ultima apariţie în tricoul roş-albastru pentru atacant fiind în meciul din Cupă cu Avîntul Bîrsana din septembrie, anul trecut.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
paul.o.53
paul.o.53  •  04 August 2014, 19:32

Acum vreo doua luni - Jose Murinho : Sefu' , nu pot castiga Premier league daca nu-l aduc pe Costea ; face cam 40 milioane; Abramovici : Da, e bun , l-am vazut cu Avantul Barsana ! Mergi in Romania si vorbeste cu "fratele tau " Becali ! J.Murinho : !?!? Eu il vreu pe Costa, Diego Costa , nu pe Costea !

ftwraku
ftwraku  •  04 August 2014, 18:30
Postat de ftwraku pe 04 August 2014, 18:28

Mai mult decat atat,apoi Steaua a si incasat bani cu Dica...Era o perioada cand Steaua a avut succes si in general marcau doar Dica si Goian...Cu Dica asta pe teren s-a facut si performanta aia,semifinala in Cupa Uefa. Acum,daca apar eu sau mai stiu eu cine si facem misto de Mihai Crudutu Costea,Gabi Hamei,samd,mama,cum ies ei 'suporterii' si fac spume la gura...Aceiasi ipocriti care strambau din las cand juca Dica si iesea golgheterul echipei 4-5 sezoane la rand,el jucand mijlocas ofensiv sau al 2 lea varf...Dadea Dica goluri cu capul,din voleu,din lovitura libera,din careru,din afara careului,nu era bine...Parazitii astia gen Costea junior sau Gabi Hamei ....

si cica fotbalul romanesc este sarac...BA,CAT BANI SA AI SA ITI PERMITI sa irosesti atatia bani cu nulitati precum Costea JR,Gabi Hamei,Surdu,samd...Probabil Mihai Costea asta inca este un jucator de viitor... Ciao.

adrian.1984
adrian.1984  •  04 August 2014, 18:29
Postat de anthony.p pe 04 August 2014, 18:28

exagerezi

Nu. Nu exagerez absolut deloc. Cand o sa exagerez, o sa-ti dai seama.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close