FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o lovitură pentru Dinamo! E la un pas de a mai pierde un om foarte important: "Dacă zic că nu sunt discuții, aș minți"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 12:57

După ce Cosmin Contra a decis să accepte oferta de a prelua echipa națională și Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, ar putea pleca de la echipa alb-roșie.

"Briliantul" s-a ocupat de negocierile pentru noul antrenor al lui Dinamo, dar în paralel negociază și cu Federația Română de Fotbal pentru a prelua un post în cadrul echipei naționale, cel mai probabil de director sportiv.

"Dacă aș spune că nu este adevărat că sunt discuții cu Federația, aș minți. Sunt ceva negocieri, dar acum mă gândesc doar la Dinamo. Urmează meciuri importante. În plus, trebuie să numim și noul antrenor. Vom vedea ce va fi în viitor", a spus Adrian Mutu la Pro X.

"Dacă aș fi la FRF, l-aș pune director tehnic pe Adi Mutu. Îl pun să răspundă de națională și, dacă echipa nu are rezultate, aș arunca vina pe el. Mutu are carte, are aspect comercial și este educat. Le știe pe cele bune și pe cele rele. L-aș pune mai întâi pe el și după pe Contra"
Dumitru Dragomir la Pro X

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
chris_bu67
chris_bu67  •  18 Septembrie 2017, 16:47

Nu e nici o pierdere,drum bun să aveți!

bakunin
bakunin  •  18 Septembrie 2017, 16:03
Postat de hector13 pe 18 Septembrie 2017, 15:31

Mutule...deci cand tragi linia? Vrem si noi sa stim exact ce faci...ori stim o treaba ori nu mai stim:)

Pai daca trage linie...va fi confuz o vreme :)))

bakunin
bakunin  •  18 Septembrie 2017, 16:02
Postat de fangigi pe 18 Septembrie 2017, 14:39

Puscariasii n-au voie in conducerea frf, doar la Mogosoaia!:)))

Pe voi v-au falimentat niste intelectuali imaculati :))))) Esti incredibil de pr0stalau

Vezi toate comentariile (16)
Comentează