FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Încă o ofertă refuzată de Marius Șumudică! Cine l-a vrut pe antrenorul Astrei și ce spune despre această propunere

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 14:31

Marius Șumudică a refuzat și a doua ofertă pe care o avea și are de gând să continue la Astra, în ciuda unor zvonuri care îl dădeau demis. 

"Să stea liniştiţi cei care scriu că voi fi demis. E greu să plece Şumudică de la Astra, avem clauze în contract, mai am de luat bani de la Astra.

Eu am venit la Astra când echipa era pe locul opt, am dus echipa pe locul trei, am luat bani din transferuri, am luat campionatul. Şumudică a produs la Astra.

Am avut oferta de la Gaziantep şi am refuzat-o. Am avut oferta din ţările arabe şi am refuzat-o. De azi puteam antrena în străinătate, îmi expiră suspendarea. Dar voi reveni şi în ţară”, a zis Şumudică la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 Iulie 2016, 02:21

ninele,lasa ne

bobyj
bobyj  •  30 Iulie 2016, 17:53

marele antrenor *** nu a acceptat ofertele deoarece aia nu il lasau sa *** si pe stadion. Acolo nu ai voie. Va dati seama cum ar fi ca un Seic sa dea mana si sa faca poze cu unul ***? Nu mai vorbesc de cate blitzuri le-ar trebui fotografilor pentru a le iesi *** in poze. Bine ca a ramas la Giurgiu ca asa se aprovizioneaza omul gratis ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

437475809767997
Vasile Coca  •  30 Iulie 2016, 16:40

Aaa,da!Se bat si televiziunile pe el ,spectacole mai grotesti...mai rar!Pacalici!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează