FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o palmă pentru rivalii de la Steaua! "Efectul Rednic" asupra lotului dinamovist + cum rîd "cîinii" de adversari

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 01:00

Mircea Rednic a reușit să schimbe faţa lui Dinamo. Chiar dacă echipa încă are fluctuaţii în evoluţii, primele rezultate deja se văd: “cîinii” au învins Steaua după aproape cinci ani, iar echipa alb-roșie ocupă loc de playoff și luptă pentru podiumul Ligii 1.

Un alt aspect pozitiv din noul mandat la Dinamo al antrenorului de 53 de ani este că sub “bagheta” sa, jucătorii din lotul dinamoviștilor au crescut sensibil.

Gazeta vă prezintă în ediția tipărită de azi și în cea digitală detaliile schimbării produse de Rednic, care reprezintă o palmă pentru rivalii din Ghencea!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Steaua transferă de la Juventus! :) Care e cea mai nouă țintă a roș-albaștrilor
✓Cifrele fabuloase din spatele tripletei secolului, Messi - Suarez - Neymar
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
geo.b.
geo.b.  •  30 Noiembrie 2015, 19:37

Domnule scriitor,vezi cum creezi artificial polemici intre doua cluburi rivale si nu-i primadata cand constat asa ceva.Vad inerviul antrenorului Rednic ca dupa aceea sa citesc si sa ma crucesc de ceea ce vad.Ma intorc si mai urmaresc inca o data,cu si mai mare atentie interviul,pentru ca sa imi dau seama ca voi ziaristii sunteti cei care puneti gaz pa foc.Si in cazul de fata daca citesc doar titlul pot spune ca este un subiect de scandal,dar in continut nu mai gasesc asa ceva.Nu vad unde anume "rîd "cîinii" de adversar.Nu vad care este palma aceea data adversarului.Dar voi ca sa va faceti audienta,bagati tot felul de carcoafe care instiga chiar si la violenta.

mario17807
mario17807  •  30 Noiembrie 2015, 18:32

Rade harb de oala sparta ...

theodoric
theodoric  •  30 Noiembrie 2015, 16:52
Postat de redshow pe 30 Noiembrie 2015, 12:07

retardata e aia care a stat pe spate in primele tale secunde de viata. Ce te *** pe tine grija ce parere am eu despre echipa..daca nu esti capabil sa discuti cu cineva fara sa jugnesti du-te la un concert de-al lui Guta sau Salam unde ti-e locul. Se pot purta discutii in contradictoriu si expune puncte de vedere fara sa jignesti pe nimeni l*** ce esti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează