FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-0

Încă o problemă la FCSB! Becali a avut o discuție cu Dică: "Jucătorii nu-l ascultă. Mi-a cerut voie să facă asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 13:46

Gigi Becali nu e supărat pe Nicolae Dică pentru prima înfrângere suferită de FCSB în acest campionat, scor 0-1 cu Viitorul, și scoate în evidență niște probleme de ordin disciplinar din lotul roș-albaștrilor.

"MM îmi spune că, la antrenamente, Dică face mai bine decât toţi antrenorii pe care i-am avut până acum. Numai că jucătorii nu îl ascultă în timpul meciului. Asta e o problemă. Am vorbit cu Dică şi mi-a zis că va deveni mult mai drastic cu jucătorii.

Mi-a cerut voie să ia nişte hotărâri, să nu trecem peste el. Si i-am zis că nu mă bag. În privinţa disciplinei sportive nu m-am băgat niciodată şi nici nu mă bag. Mi-a promis că va lua nişte măsuri", a declarat Becali, la Pro X.

"Când joci doar pentru tine, și nu ca o echipă, nu poți avea rezultate. Când nu ai atitudine pe teren și ai intrat relaxat și joci doar pentru tine, nu ai rezultate. Nu se câștigă un meci doar pentru că ne numim Steaua sau avem echipament frumos sau că s-a plătit mult pe jucători. Am unele explicații pe care le voi transmite în vestiar. În bucătăria noastră se va vorbi. Trebuie să înțeleagă că așa nu se poate. Dacă vom juca așa, joi, cu Plzen, vom lua 5" Nicolae Dică după meciul cu Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ioan.h
ioan.h  •  12 Septembrie 2017, 05:19
Postat de leoc980 pe 11 Septembrie 2017, 18:33

Dica, vrei sa te asculte jucatorii, dar tu ii minti ca scrie STEAUA pe tricouri..

Sceie numele echipei care ii plateste !

leoc980
leoc980  •  11 Septembrie 2017, 18:33

Dica, vrei sa te asculte jucatorii, dar tu ii minti ca scrie STEAUA pe tricouri..

chronic
chronic  •  11 Septembrie 2017, 16:24

degeaba se sudeaza cand unii nu au chef de joc...pai ce implicare aveau chipciu, popa, bourceanu, pintilii....pai cand il vedeau pe bourceanu ca facea el pressing la fundas, altfel joci, altfel te implici...acum joaca toti la alibi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează