FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ - STEAUA

Încă o schimbare de antrenor în Liga 1? Oficialii nu exclud! Totul va fi decis după meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 17:57

Bogdan Mara nu exclude o posibilă plecare a lui Cristiano Bergodi de la ASA Tîrgu Mureș după meciul cu Steaua, în cazul în care rezultatul nu este favorabil mureșenilor.

Favorit să-i ia locul lui Bergodi este Mihai Teja, care ar urma să plece de la Universitatea Cluj.

"Au fost multe speculaţii zilele trecute. Bergodi e antrenorul echipei, e cu echipa în cantonament. Nu se pune problema ca el să nu fie pe bancă în meciul cu Steaua.

El are nişte probleme, dar nu s-a pus problema ca el să plece înainte de partida din etapa asta. După meciul cu Steaua, care e decisiv pentru noi, vom analiza împreună cu Consiliul de Administrație al clubului situaţia.

În ultima vreme, jocul și nici rezultatele nu au fost foarte bune, au dat posibilitatea la multe interpretări și poate nu există fum fără foc.

Cristiano a fost zi de zi la echipă, lucrurile sunt liniştite. Nu cred că se pune problema ca Teja să vină la Târgu Mureş”, a spus Mara la Digi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează