FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Încă o serie de declarații aprige ale lui Hagi: "Să vină președintele să-mi explice!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 17:46

După conferința incendiară de după meciul cu Astra 1-1, Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a revenit și a atacat modul în care este condus fotbalul românesc. 

"Acum două zile, înainte de meciul cu Astra, am făcut o conferință și am spus două probleme ale fotbalului românesc.  Am vorbit în numele fotbalului românesc. Am vorbit despre problemele fotbalului românesc: unde toți în lume se dezvoltă, în România sunt mai puține echipe, mai puține terenuri, Liga 2-a nu e deloc organizată, Liga 3-a nu e deloc organizată. E o realitate cruntă la care nu există nicio dezbatere.

Imediat după ce am spus ce am spus, mi s-a spus că «Hagi aruncă bomba», că «Hagi atacă Federația», că «Hagi e revoltat». Am și eu dreptul meu în viață, să-mi dau cu părerea. Cred că e opinia unui mare jucător care face o concluzie despre realitatea fotbalului românesc. Am venit, am fost interesat, m-am întors acasă, am încercat să fiu cât mai bine organizat ca să susțin un lucru la nivel înalt. Am încercat să-mi fac datoria. 

În orice colț din lume, fotbalul s-a dezvoltat, se investește în infrastructură, se investește în juniori, iar România primește zero euro. Ar trbui să existe dezbateri. Eu ies din orice discuție pentru că îmi doresc ca președintele care va fi, care va conduce fotbalul după alegeri, să vină să-mi prezinte ce proiect are pe următorii cinci ani, cum vrea să resusciteze fotbalul românesc", a declarat Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Hagi, conferință zguduitoare: "Mi-e rușine că m-am întors acasă! Vreau să plec cât mai repede. Bye, bye, gata"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  04 Februarie 2018, 13:24
Postat de kryi pe 03 Februarie 2018, 18:58

Daca il privesti ca jucator nu e nimic de comentat. Daca insa il privesti dupa ce a agatat ghetele in cui incep semnele de intrebare. Pentru mine inca a ramas in memorie cum s-a transferat de la Sportul la Steaua. Azi il injura pe Becali insa relatia nas - fin face parte din perioada cand se intelegeau de minune. Sa ne amintim ca in liga 2 Viitorul a calcat in picioare toate echipele cu ajutorul arbitrilor si asta numai pentru a promova. Sa ne amintim ca in liga doua Viitorul e singura echipa care a primit bani de la FRF pentru dezvoltare. Sa ne amintim meciurile cu FCSB cand a scapat de retrogradare iar Gigi a declarat: ,,nu e blat e omenie". Si nu in ultimul rand ma intreb cum de reuseste sa se inconjoare numai de persoane certate cu legea: prieten cu Popescu, sustine la conducerea FRF un grup unde cel mai vocal e alt individ certat cu legea -Prunea. Atunci despre ce vorbim? Cum sa vorbesti despre dezvoltarea fotbalului inlocuind un personaj de tot rasu (Burleanu) cu un alt personaj inconjurat de tot felul de indivizi suspecti de potlagarii....

cu Popescu nu e prieten, e cumnat! sunt casatoriti amandoi cu 2 femei care se intampla (!) sa fie surori! in principiu, daca ar fi enuntat asta oricare altcineva, era pertinenta! venind de la maestrul Gicuta, cam miroase a "nu vor ai dracu` sa faca cum zic eu, pentru binele meu!"...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  04 Februarie 2018, 13:18
Postat de Marin Ceptureanu pe 04 Februarie 2018, 08:33

de ce sa vina presedintele la tine sa-ti explice ce planuri are,cine esti tu mai baiatule,du-te(pleaca) ma si lasa-ne ca de ceva ani tot ameninti ca pleci din tara,du-te la machedoni tai,la turci unde vrei ca la noi numai de smecheri si blaturi te -ai ocupat,numai sa faci avere de pe urma jucatorilor vanduti lui finu(Jiji),unde te vei duce sa nu crezi ca vei face la fel.

banuiesc ca la tine e o necunoscuta sa scrii cu 2 i ! machedonii, smecherii! te iei de Hagi peste tot ca masacreaza limba romana, dar vad ca, de fapt, te doare concurenta pe post!

110548799618610
Marin Ceptureanu  •  04 Februarie 2018, 08:33

de ce sa vina presedintele la tine sa-ti explice ce planuri are,cine esti tu mai baiatule,du-te(pleaca) ma si lasa-ne ca de ceva ani tot ameninti ca pleci din tara,du-te la machedoni tai,la turci unde vrei ca la noi numai de smecheri si blaturi te -ai ocupat,numai sa faci avere de pe urma jucatorilor vanduti lui finu(Jiji),unde te vei duce sa nu crezi ca vei face la fel.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează