FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o surpriză plăcută pentru dinamoviști: ce jucători vând bilete azi pentru meciurile cu FCSB și Chiajna » Câte bilete s-au vândut pentru Derby de România

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 09:54

Deși mai sunt 11 zile până la Derby de România, dinamoviștii au intrat deja în febra întâlnirii cu marea rivală. 

Roș-albii vând zilnic, între 09:00 și 20:00, bilete pentru următoarele două meciuri din campionat, cu Chiajna și FCSB, iar fanii vor avea parte de o nouă surpriză azi: Ionuț Nedelcearu și Mihai Popescu, turnurile de control din apărarea dinamovistă, vor fi prezenți la casele de bilete din "Ștefan cel Mare" începând cu ora 15:00. 

De altfel, reprezentanții PCH au anunțat prin intermediul paginii de Facebook că s-au vândut deja peste 5.000 de bilete pentru partida cu FCSB. 

"Câinii" se deplasează luni, 12 februarie, la Chiajna, unde au doar opțiunea victoriei dacă vor să rămână în cursa pentru play-off. Duelul va începe la ora 20:45 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va avea loc duminică, 18 febraurie, de la ora 20:45, pe Arena Națională. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  07 Februarie 2018, 10:53

mai bine i-ar lasa sa se antreneze normal; poate contacteaza vreo gripa...

ray51
ray51  •  07 Februarie 2018, 10:31

Asta-i o metoda a socialismului multilateral dezvoltat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează