FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VOLUNTARI 0-2

Încă un antrenor din Liga 1 la un pas de demisie » Gestul care l-a trădat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 21:03

Instalat pe banca Chiajnei la finalul lunii decembrie, Dan Alexa este aproape de a demisiona de la ilfoveni după ultima înfrângere, 0-2 cu FC Voluntari.

De când a devenit antrenorul Concordiei, Dan Alexa a înregistrat doar două victorii, cu Dinamo și Pandurii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri, iar după meciul cu Voluntari, Alexa nu s-a prezentat la interviuri.

În locul său, atât la inteviuri cât și la conferința de presă, s-a prezentat antrenorul secund, Costel Ilie.  

"Eu zic că își va da demisia. Așa cred. Din faptul că nu a venit la conferință, cred că asta intenționează", a fost părerea lui Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport.

Dan Alexa a semnat o înțelegere valabilă pentru două sezoane și jumătate cu gruparea ilfoveană, care este în acest moment pe penultimul loc în clasamentul play-out-ului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Aprilie 2017, 08:55

alexa daca se chinuie retrogradeaza 2 echipe intr-un singur sezon. nu e chiar la mana oricui...

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  22 Aprilie 2017, 08:50

Poate ca acum vede Alexa ce inseamna ,,sa joci fotbal ,, nu sa faci antijoc cum a facut Concordia in meciul cu DINAMO iar acum DUMNEZEU arata cine ce merita .

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  22 Aprilie 2017, 07:01

Ca sa fii antrenor nu e suficient doar sa fi jucat fotbal si sa fi rupt picioarele adversarilor , iti mai trebuie si altceva ce precum se vede Alexa nu are !!!!E tanar , se poate apuca de altceva, de ceva la ce se pricepe , de ......chirurgie !!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează