FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un atac devastator al lui Giani Kiriță: "E o tragedie! Dacă iei Dinamo la mișto, te ia și viața pe tine"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 17:38

Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai vocali dinamoviști din utlima perioadă, criticând constant "regimul" Negoiță. Azi, fostul stâlp al apărării dinamoviste a oferit o nouă serie de declarații în care își manifestă nemulțumirea față de situația în care a ajuns Dinamo. 

"Eu am tras semnalul de alarmă cu mulți ani în urmă. Am spus-o direct, iar mulți au comentat la acel moment. Acum doi ani, i-am spus lui Negoiță pe ce proiect aș veni eu la Dinamo. Soluția o am, dar nu vreau s-o dau acum, pentru că nu sunt implicat direct. 

Ce poate să facă Dănciulescu la Dinamo? El e prins la mijloc. În momentul de față, Dinamo e jos din toate punctele de vedere. 

Dacă nu te clasezi în primele trei locuri cu acest lot, într-un campionat atât de slab, înseamnă că e o tragedie. Dinamo are lot bun, dar trebuie o strategie, nu oameni care să le promită jucătorilor vacanțe. Dacă iei la mișto pe Dinamo, te ia și pe tine viața la mișto", a spus Giani Kiriță, la TV Telekom Sport. 

"Managerul de hotel Alexandru David e președinte la Dinamo acum. Nu mă provocați să spun mai multe" Giani Kiriță 

Kiriță a fost completat de Florentin Petre, actualul antrenor al Forestei Suceava, care e sceptic în ceea ce privește șansele dinamoviștilor de a mai face performanță în viitorul apropiat. 

"E greu să mai reclădești. E greu ca Dinamo să se mai ridice la nivelul unde era când am jucat noi. Acum cinci am tras un semnal de alarmă. Domnul Negoiță a încercat să facă ceva, îl apreciez foarte mult, a luat echipa într-un moment greu, dar performanțele nu apărut. 

Nu vreau să vorbesc despre motivul pentru care am părăsit Dinamo. Problema e că de multe ori am renunțat la familie, la copii pentru a ajuta clubul.

Cu suporterii dinamoviști nu te pui niciodată. Au demonstrat asta în toți acești ani cât timp a fost greu", s spus și Petre, potrivit sursei citate. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
dvd1
dvd1  •  22 Noiembrie 2017, 00:11

retrageti echipa Dinamo din campionat chiar acum. Desfiintarea. Trebuie sa auda cineva si sa retraga echipa din campionat pe loc. De ajuns cu agonia. Huo Dinamo pt unde ati ajuns

standart
standart  •  21 Noiembrie 2017, 22:57

Asta nu e tragedie! Abia la proces incepe necazu'...

flaviu79
flaviu79  •  21 Noiembrie 2017, 21:37

Cand o sa vina un "om de fotbal" sa dea o alta solutie decat "sa bage bani" "cineva", "altcineva". Am mai auzit solutia la Hagi si la multi altii. Si tot el rade de un manager de hotel, unul care a condus ceva in viata lui, altceva decat echipa galbena, rosie sau de cine stie ce alta culoare intr-un show TV.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează