FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLITEHNICA IAȘI

Încă un club în insolvență? » CSM Politehnica Iași are datorii de 450.000 euro

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 19:35

CSM Politehnica Iași are datorii de aproximativ 450.000 euro, iar situația pare una fără ieșire. Jucătorii își pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract, nefiind plătiți de 3 luni. 

O parte din datorii ar putea fi achitate din banii pe care formația ieșeană îi va primi de la UEFA, pentru participarea în Europa League. Cei 220.000 euro vor fi virați în cursul acestei luni.

"Banii de la UEFA ne ajung doar pentru a achita jumătate din datorii. Mai sunt apoi încă două luni și jumătate din acest an. Am prezentat situația exactă a clubului, am avut discuții cu factorii de decizie. Așteptăm acum să vedem ce măsuri vor fi luate", a declarat președintele clubului, Florin Prunea.

"După ce am vorbit despre Neagu Djuvara, a vorbi apoi despre Florin Prunea este ca și cum aș coborî Everestul aruncându-mă cu o sfoară direct în cap. Florin Prunea să-și vadă de rezultatele lui sportive și să dea lecții mai puține la ieșeni și la autoritățile din Iași", declara primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, în urmă cu o săptămână. În aceste condiții, un ajutor din partea autorităților locale pare a fi exlus.

CSM Politehnica Iași ocupă poziția a unsprezecea a clasamentului în Liga 1, acumulând doar 12 puncte în cele 12 etape disputate până acum.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro

(Adrian Jitea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  19 Octombrie 2016, 06:35

liga insolventilor ! cand va spun ca ne paste desfiintarea fotbalului. ! steaua joaca singura, dar atat de prost ca iese pe locul 2 !!

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  18 Octombrie 2016, 23:27

Primaria pesedista nichitochiriceasca o sa dea banii pentru ca echipa de fotbal a fost un agent electoral important. Un agent electoral pesede platit din banii tuturor contribuabililor, inclusiv ai iesenilor amatori de opera, de teatru, de cultura in general.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează