FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB / STEAUA

Încă un fost mare jucător al Stelei se dezice de FCSB: "Mă identific cu echipa lui Lăcătuș" » Critică improvizația tactică a lui Dică: "Era ca un pește pe uscat"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 14:54

Fostul fotbalist al Stelei, Iosif Rotariu, și-a arătat și el atașamentul față de echipa Armatei în detrimentul formației lui Gigi Becali, FCSB. 

"Eu mă identific cu echipa lui Marius Lăcătuş! Dacă eram mai tânăr, cu siguranţă mă vedeaţi jucând la echipa din Ghencea. Acum sunt alături de ei", a spus Rotariu, pentru Dolce Sport.

...despre Timișoara - FCSB 0-1: "Cred că meciul a fost de un nivel scăzut. Mă aşteptam la mai mult din partea celor de la FCSB, pentru că au jucători valoroşi.

Evoluţia ar trebui să le dea de gândit, pentru că, fără adversari foarte valoroşi în faţă, au arătat că sunt încă în căutări.

Junior Morais era ca un peşte pe uscat ca mijlocaş central, e doar o improvizaţie. E postul pe care am jucat eu şi am observat din tribună cum stătea în teren", a adăugat Rotariu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
425731240965213
Viorel Chirca  •  25 Iulie 2017, 23:59

eu sincer cred ca csa steaua va urca an de an si cu siguranta vor atrage nu numai fostele glorii de partea lor dar si investitori...zilele fcsb ului sunt numarate.....fcsb nu este egal steaua

catalin_cj
catalin_cj  •  25 Iulie 2017, 18:59

O porcărie. Când jucau cu Valencia și cu Villareal erau cei mai buni și erau stelisti, mergeau 50000 la stadion și cantau steaua e numai una. Acum gata nu mai e steaua. Asa orice echipa poate fi desființată politic de vreun politruc și făcută alta în loc. Jucători fără coloana. Planul era de când au încercat sa ii ia lui Becali echipa acu vreo 5-6 ani și nu au reușit.

timm
timm  •  25 Iulie 2017, 18:27
Postat de eugeniustin pe 25 Iulie 2017, 17:38

baiatule, fcsb are oameni in tribune-12 mii cu voluntari!-oamenii aia din tribune inseamna bani, intelegi? la restul echipelor se aduna 12 mii intr-un tur de campionat, adunati!Scandarile descreierate si coregrafiile puerile nu ajuta cu nimic echipele doar hranesc niste orgolii de oameni frustrati si cam atat.

Timisoara a avut 20.000 de spectatorie mai tare decat fcsb.. fcsb cu Voluntari a avut 12.000 de spectatori. 218 gigisti restul din Voluntari veniti, peste 11.000.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează