FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Încă un jucător a părăsit-o pe Astra » Și-a găsit echipă în Europa, după 5 ani în Liga 1

Boubacar, într-un duel cu prima echipă pentru care a jucat în România // FOTO: Raed Krishan
Boubacar, într-un duel cu prima echipă pentru care a jucat în România // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 08:45

Mijlocașul Mansaly Boubacar, al cărui contract cu Astra a expirat în această vară, a semnat cu gruparea din liga secundă turcă Erzurumspor BB. 

Senegalezul nu a mai intrat în planurile antrenorului Edward Iordănescu pentru sezonul următor și a părăsit-o pe Astra după doi ani petrecuți la echipa giurgiuveană, perioadă în care a câștigat titlul în 2016.

În tricoul Astrei, Boubacar a bifat 47 de partide, fără să marcheze vreun gol. 

Jucătorul de 29 de ani părăsește astfel România după cinci ani, acesta mai evoluând pentru Dinamo în perioada 2012-2015.

2 trofee
a cucerit Boubacar în România: Supercupa, alături de Dinamo, în 2012, și titlul de campioană cu Astra, în 2016

Budescu, Junior Morais, R. Alves, Fabricio, Sg. Buș, Teixeira, Lovin , S. Lung jr și Oros sunt ceilalți jucători care au părăsit fosta campioană a României în această vară.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  27 Iunie 2017, 09:18

Adevarul e ca si daca mergea sa joace in Germania in Regional Liga Nord, adica liga a "n"-spea, pentru gesepe tot echipa din Europa se numea. Vai de viata voastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează