FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Încă un nume mare din istoria Stelei se dă de partea FCSB în războiul cu CSA: "Am crescut de la 9 ani aici! Singura Steaua e în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 19:28

Dan Petrescu i se alătura și el lui Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu în galeria gloriilor care sunt de partea celor de la FCSB în disputa cu CSA Steaua. 

"Eu am crescut la Steaua de la 9 până la 22 de ani. Chiar n-am vrut niciodată să intru în polemică, nici cu unii, nici cu alții.

Pentru mine există o singură Steaua, e cea care joacă în Liga 1 acum. N-am înțeles cum de-a apărut între timp o alta, dar sunt alte probleme.

Le doresc baftă amândurora, dar mie îmi pare rău că s-a ajuns aici. Eram în galerie, în echipă, căpitan, am fost de toate. Îmi pare rău că se ajunge la asemenea lucruri", a spus Dan Petrescu conform TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
rumunek
rumunek  •  21 Iulie 2017, 23:57

Instanta nu poate hotari unde se plaseaza sentimente si pasiuni. Instanta poate da interdictie de utilizare a unei denumiri. Echipe mari ale Europei au schimbat denumiri in istoria lor, insa suporterii lor nu au parasit corabia. Nu erau ultrasi insa, erau suporteri adusi de parinti la meciuri si care apoi si-au adus copiii. Dar ce pot eu sa vorbesc in fata unora care fac trimitere la echipe ale Stelei pe care nici nu le-au vazut. Postacii, la treaba acum! Dane, Ilie, ce stiti voi ce e Steaua, stiu mai bine scriitorii astia de pe forumuri. Si au studiat si dreptul, chiar daca au pornit cu stangul in cariera, alegand o meserie de *** si o cauza falsa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  21 Iulie 2017, 21:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  21 Iulie 2017, 21:13
Postat de Cristian Corneliu pe 21 Iulie 2017, 20:43

Nu conteaza ce zice X, Y sau Z ... conteaza ce zice INSTANTA ... ce zice LEGEA ... Instanta a hotarat DEFINITIV si IREVOCABIL ca transferul de la STAT la PRIVAT a fost ilegal ... si ca PRIVATUL NU A PRELUAT NIMIC ... Nu poti sa te dai Michael Jordan cand la tine in buletinul scrie Popescu Ion ... CSA Steaua = FC Steaua ... FC Fcsb = echipa lui Becali

Instanta zice ca esti moldovean .

Vezi toate comentariile (39)
Comentează