FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un nume pe lista lui Dinamo! O legendă a fotbalului le-a propus "câinilor" un fundaș

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 09:49

Dinamo nu a făcut niciun transfer în această  iarnă, dar negoiciază în acest zile cu fundașul Ivan Ivanov, 28 de ani. Vezi detalii.

Pe lângă Ivanov, Dinamo mai negociază cu alt stoper. Roş-albilor le-a mai fost propus un fundaş bulgar, Kostadin Stoyanov. Acesta este tot un fost elev al lui Ioan Andone de la ȚSKA Sofia, acolo unde românul a antrenat între ianuarie și martie 2010. 

100.000 €este cota lui Stoyanov, potrivit transfermark.de

Stoyanov nu a mai jucat de 6 luni, de când i s-a terminat contractul cu Botev Plovdiv. Acesta a mai evoluat la ȚSKA Sofia, Beroe Stara Zagora și FK Vereya.

Fotbalistul le-a fost recomandat de Iordan Lecikov, fost coleg al lui Hristo Stoicikov şi unul dintre autorii parcursului extraordinar al bulgarilor la Mondialul din 1994, când au încheiat turneul final pe locul 4, jucând finala mică.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bobluci
bobluci  •  29 Ianuarie 2017, 19:44

nimic concret!!!! doar fumigene de presa, RUSINE!!!

zecs93
zecs93  •  29 Ianuarie 2017, 15:20

stoyanov asta e o *** de jucator, a jucat doar 3 meciuri la ultimele sale echipe, clar e sub ivanov, sper sa-l aducem pe ivanov, ala da fundas central !!! A jucat la echipe importante in Europa ( Panathinaikos,Basel,Partizan) a castigat campionate cu aceste echipe, a jucat in europa, e clar ca va fi peste toti fundasi nostri centrali !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  29 Ianuarie 2017, 11:15

am crezut ca e Pena .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează