FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un nume pe listă! Vochin crede că Rednic e nociv pentru Dinamo: "Feriți-vă de astfel de personaje!" » Cum sabotează clubul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 15:16

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, l-a atacat pe Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, despre care spune că este vinovat de faptul că Gnohere nu vrea să prelungească înțelegerea cu Dinamo.

"Problema a venit de la Gnohere. Din punctul meu de vedere, nu e vinovat nimeni din interiorul clubului. E vinovat cineva care a fost în club și care a plecat. Și asta e încă o dovadă că e bine să te ferești de antrenorii-impresari. Așa cum a fost Mircea Rednic. Pentru că uite ce se întâmplă, ce la să în urmă, cum joacă jucătorii care au fost aduși de el.

Acum Rednic a declarat că îl ia pe Gnohere acolo unde va duce. Cum să declari așa ceva? E jucător sub contract. Nu mai vorbesc de respectul față de prietenul Andone. La Rednic asta cu respectul e ceva dificil. Dar ca strategie de club, e bine ca antrenorul să fie antrenor, impresarul să fie impresar, iar conducătorul, conducător, ca să nu-ți lase astfel de cozi de topor în urmă", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
aldo_m
aldo_m  •  28 Octombrie 2016, 16:01

are dreptate dl negoescu in ce calitate vb vochin de ziarist sau consilier la frf sa vedem logica lui vochin cum spune vochin jucatorii lui dinamo TREBUIAU impresariati de ana sotia lui reghe sau de fratii becali CAM ASA INTELEG CA AL DUCE CAPUL pe dl vochin ,ana care oricum are cate un vali cretu in fiecare echipa si fartiii becali care la un meci de la cluj a obligat jucatorii lui dinamo sa nu joace ASA CA CE INTERESE FACE SAU ARE DOMNUL ZIARIST VOHIN ca mai sant inteligenti care al cred inteligent

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  28 Octombrie 2016, 00:27

IAR ACEST MARCEL CRED CA E DINAMOVIST DE OCAZIE CARE IUBESTE DINAMO CA SAREA IN OCHII.

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  28 Octombrie 2016, 00:25

POATE CA AI DREPTATE DL. VOCHIN DAR ACUM IN CE CALITATE VORBESTI DE CONSILIER SAU DE ZIARIST? DACA CREZI CA REDNIC A FACUT RAU CLUBULUI DINAMO PE CARE LA DUS DIN NOU ACOLO SUS UNDE II E LOCUL MA INTREB D - TA CE FEL DE OM ESTI CIND VAD CA FACI DOUA MESERII DINTRE CARE PE UNA ( INTRE NOI FIE VORBA ) CAM GRESIT CA SA NU ZIC PROST CA NUMAI SFATURI ANAPODA DAI PRESEDINTELUI FRF CARE ( TOT INTRE NOI FIE VORBA ) NU PREA ARE HABAR DE FENOMEN. NU CREZI CA TREBUIA SA RAMII ZIARIST SI ERAI MAI LAUDAT SI MAI PUTIN INJURAT? NU STIU DAR INTREB SI EU!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close