FOTBAL  »  Superliga  »  DATORIE

Încă un patron din fotbalul românesc la închisoare? Dumitru Dragomir a făcut un anunţ surprinzător: "Îl bagă sigur, e o escrocherie ieşită din comun"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 09:34

Dumitru Dragomir e de părere că Adrian Mititelu va ajunge la închisoare în perioada următoare. Fostul şef de la LPF spune că patronul Universităţii Craiova ar fi încasat banii din drepturile de televizare după ce ar fi falsificat o hîrtie de la ANAF. 

"E o escrocherie ieşită din comun, îl bagă sigur la închisoare. ANAF îmi spunea să nu-i dau banii din drepturile TV pentru că are datorie.

El ce a făcut? A venit cu o hîrtie de la ANAF, ştampilată tot, că trebuie să-i dăm banii pentru că din ei plăteşte salariile.

Ce era să fac? I-am dat banii, avînd acea hîrtie la mînă. Dar banii s-au dus pe o socitate abreviată la el şi la nevastă-sa. O escrocherie cum n-am mai văzut la nimeni", a zis Dragomir la LookTV.

2 milioane de euro ar fi suma primită de Dragomir

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
bivumu
bivumu  •  19 Octombrie 2014, 00:42

Imi aduc aminte cand intr-o emisiune televizata, Mitica il invata pe Mititelu cum sa faca sa isi ia banii de la Liga. :) Nu numai ca l-a invatat combinatia cu noua societate (proces prin care au trecut toate echipele), dar i-a si dat banii. :)) Asa ca nea Mitica, esti autorul moral si chiar ai legitimat combinatia oferind banii. ;) Nea Mitica, sa-ti pui pijamalele'n sacosa ! Si sa-ti iei ceva gros pe matale, ca la "Sinaia" e cam racoare !

cinzy
cinzy  •  19 Octombrie 2014, 00:16

cum adica 2 milioane de euro ar fi primit Dragomir?????????? ultimul paragraf din articol????????eu nu inteleg nimic?!!!!/????

benaflek
benaflek  •  18 Octombrie 2014, 22:26

mitica cuvantul puscarie din gura ta ma japita?nu dori raul altuia

Vezi toate comentariile (41)
Comentează