FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, GSP

Încă un scandal? Ce s-a întâmplat în ultimele meciuri dintre Steaua și CFR » Concluzie alarmantă

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 12:36

Steaua și CFR Cluj se vor duela azi, de la ora 20:30, în derby-ul primei etape din play-off. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat ultimele meciuri dintre Steaua și CFR Cluj și a tras o concluzie alarmantă: 4 din ultimele 5 meciuri au fost distruse de arbitri!

Cristi Balaj, George Găman, Bogdan Gheorghe și Andrei Chivulete au comis greșeli mari de arbitraj în ultimele întâlniri directe dintre Steaua și CFR Cluj.

CFR-ul a profitat cel mai mult de pe urma deciziilor luate de cavalerii fluierului: Balaj a greșit de patru ori împotriva Stelei, George Găman și Bogdan Gheorghe câte o dată tot contra Stelei, iar Andrei Chivulete a fost singurul care a avatajat formația roș-albastră. Meciul de astăzi este condus de Radu Petrescu

greșeli de arbitraj la steaua - cfr

 

1 noiembrie 2015 CFR Cluj - Steaua 2-0
GEORGE GĂMAN - 1 decizie pro CFR Cluj
- a validat incorect golul marcat de Ad. Păun, după ce-a preluat balonul cu mâna

BOGDAN GHEORGHE - 1 decizie pro CFR Cluj
- a validat incorect golul marcat de Vitor Bruno, care se afla în poziție clară de ofsaid

22 septembrie 2016: Steaua - CFR Cluj 1-2
CRISTI BALAJ -  2 decizii pro CFR Cluj
- nu l-a eliminat pe Tiago Lopes după ce l-a faultat pe Jakolis
- nu a dat un 11 metri pentru Steaua după ce Florin Tănase a fost faultat în careu

Materialul integral și toate greșelile de arbitraj de la meciurile dintre Steaua și CFR pot fi văzute în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Martie 2017, 19:25

Forza ,forza CFR! Lasati minciunile .Alibec a inscris dintr-un 11 metri care n-a existat.Pacat ca rezerve sunt Nascimento si Ruiz. Miriuta stie mai bine.

nea_silica
nea_silica  •  12 Martie 2017, 18:28

Vă temeți steliştilor? Aveți dreptate. Cu arbitri voştri, cu tot cortegiul, diseară veți pierde. Săracu MM...

tincucatalin
tincucatalin  •  12 Martie 2017, 15:33
Postat de tincucatalin pe 12 Martie 2017, 15:24

E "bine" si cu Radu Petrescu, fostul "programator" al FRF. El ne facea DVD-urile pe care ne cereau 20 de lei la consfatuirile de la Liga 2 si 3. Nu cred ca a vazut un meci de fotbal ( stadion sau TV) vreodata. Un *** si el si FRF. Asta nu tine cu vreo echipa ca nu ii place, el tine cu cine zice tata Daniel....Petrescule......***...***....pr..pr..prietenii stiu ce zic :)

Jurnalisti de seral....si in somn gasesc minim 5 dezvoltari pentru acronimul "MMM". Aveti doua clase mai mult ca trenul

Vezi toate comentariile (27)
Comentează