FOTBAL  »  Superliga  »  EURO 2020

Încă un stadion din București pe lista pentru EURO! Totul depinde de Dinamo: "Dacă acolo nu se va reuși, vedem cum îl putem rezolva pe acesta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 19:32

Bucureștiul trebuie să recondiționeze 4 stadioane pentru Campionatul European din 2020. Printre acestea se află și arena lui Dinamo, însă acolo sunt probleme legate de proprietate.

Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, susține că are o variantă de rezervă în cazul în care stadionul Ștefan cel Mare nu va putea fi modernizat.

Astfel, ministrul susține că varianta de rezervă este recondiționarea stadionului Cotroceni, care aparține Băncii Naționale a României și pe care n-a mai jucat nimeni din 2009, când FC Național a dat faliment.

"Proiectul de hotărâre privind EURO 2020 se referă la actualizarea comitetului interministerial cu privire la coordonarea pregătirilor pentru EURO 2020, era coordonat de vicepremier, ministrul Afacerilor Interne, pe cale naturală trebuie să fie și Ministrul Tineretului și Sportului.

Din perspectiva ministerului pe care îl reprezint, EURO 2020 reprezintă reabilitarea a 4 stadioane: Steaua, Dinamo, Arcul de Triumf și Rapid. În momentul ăsta, 3 stadioane au toate documentațiile pregătite, ca să intre în procesul de pregătire, studii de fezabilitate, proiect tehnic și lucrări. Mai avem discuții cu al patrulea stadion, să vedem dacă rezolvăm și aici toate documentele. Vorbim despre stadionul Dinamo", a declarat Sevil Shhaideh într-o conferință de presă.

"Pentru cele 3, în acest moment - după ce se vor finaliza toate procedurile legate de documentele de proprietate, certificate de urbanism și așa mai departe - noi sperăm ca în cel mult o lună să înceapă partea de pregătire a proiectelor tehnice. În cazul în care clubul Dinamo nu va reuși să îndeplinească toate condițiile necesare documentațiilor pentru pregătirea unei investiții publice - că, până la urmă, vorbim de o investiție publică - se ia în analiză un al patrulea stadion. Avem stadionul de la BNR și vedem cum îl putem rezolva și pe acesta" Sevil Shhaideh

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fcsb.86
fcsb.86  •  13 Aprilie 2017, 08:08
Postat de zecs93 pe 12 Aprilie 2017, 22:49

Corect, mai bine stadioanele Dinamo,Rapid,FC National si Arcul de Triumf, pe Ghencea nu se mai joaca fotbal , ci doar se pregatesc gratare !!!

"În cazul în care clubul Dinamo nu va reuși să îndeplinească toate condițiile necesare documentațiilor pentru pregătirea unei investiții publice - că, până la urmă, vorbim de o investiție publică - se ia în analiză un al patrulea stadion." CIUDAT este ca cei care stiu sa scrie stiu si sa citeasca, la tine nu este cazul.

liviuemil
liviuemil  •  12 Aprilie 2017, 23:14

Iar pe pista din groapa se fac concursuri de patrupezi!

425731240965213
Viorel Chirca  •  12 Aprilie 2017, 22:57

Pe Ghencea doar *** mai pasc .... propun sa-l darame si sa se construiasca wc-uri publice pe locul stadionului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează