FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Încă un stadion nou în fotbalul românesc: primul din Moldova! Ionuț Lupescu a făcut anunțul

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 18:31

Candidat pentru alegerile FRF, Ionuț Lupescu a anunțat că orașul Bacău se va bucura de un nou stadion, care se va face dintr-un parteneriat public-privat.

De asemenea, Piteștiul ar putea fi urmărtorul oraș pe lista celor care își modernizează stadioanele. Fostul mijlocaș a fost luni acolo, unde a stat de vorbă cu reprezentanții fotbalului din Argeș.

"Uite, am fost la Bacău şi am înţeles că se va face noul stadion dintr-un parteneriat public- privat. S-au făcut câteva stadioane în ţară, poate şi FC Argeş va reveni şi se va găsi şi o finanţare pentru stadion, pentru că e păcat", a declarat Ionuţ Lupescu.

Aerostar Bacău, formație care este pe primul loc în Seria I din Liga a 3-a, este la ora actuală cea mai importantă echipă a județului.

FCM Bacău a ajuns în faliment.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  13 Martie 2018, 10:08

Acest proiect este atat de vechi incat colbul s-a asternut si peste gropile (la propriu) facute de bunele intentii ale administratiei locale. Ionut nu te lasa amagit !!! Tara este guvernata de cele mai insalubre si murdare intentii ale hraparetilor care detin puterea (indiferent de culoarea politica).

septerra
septerra  •  13 Martie 2018, 09:25

Un proiect vechi de ani de zile, aruncat la gunoi si de PNL, dar si de actualul PSD resuscitat de campaniile electorale... http://fermapolitica.ro/2018/03/12/fiindca-nu-l-doare-gura-piti-l-a-prostit-pe-lupescu-gluma-absoluta-facem-stadion-in-parteneriat-public-privat/

178144639343715
Traian Popa  •  13 Martie 2018, 08:45

Interesant!! Burleanu din Bacău nu face nimic și face Lupescu?????.. Ham!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează