FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL MIRCEA LUCESCU

Încă un stadion se va construi în România: "Va avea 12.000 de locuri și va purta numele lui Mircea Lucescu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 15:17

După stadionul "Anghel Iordănescu" pe care joacă prima echipă a lui FC Voluntari, acum stă să se construiască o nouă arenă în Voluntari.

Stadionul se va construi pe amplasamentului arenei pe care joacă în prezent echipa secundă a lui FC Voluntari și, conform ilfovsport.ro, numele stadionului va fi "Mircea Lucescu".

”Am făcut primele demersuri legate de acest proiect. Va fi o arenă cu 12.000 de locuri cu foarte multe loje de jur împrejurul stadionului. La una dintre peluze va funcţiona un teatru într-un program mai amplu al unui centru multicultural.

Mai sunt de stabilit detalii, dar sperăm că după ce toate lucrurile vor fi rezolvate şi vom avea şi finanţarea necesară să demarăm, la începutul anului viitor, lucrările. Dorim ca noua arenă să poarte numele lui Mircea Lucescu”, a precizat Robert Gherghe, membru în Consiliul de Administraţie al clubului din Voluntari, pentru sursa citată..

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
948952405252770
Marius Fulea  •  19 Octombrie 2017, 05:28

Dupa ce gatati cu stadioanele mai face-ti si niste statui ca sa fie tot tacamul

para.para
para.para  •  18 Octombrie 2017, 22:37

Ba voi nu mai aveti fotbal, dar construiti stadion pentru echipa de rezerve. Hai daca era pentru echipa de rezerve a Realului mai ziceam, dar este pentru cea a Voluntariului baaaaaaaaaaa.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  18 Octombrie 2017, 19:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează