FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un transfer stricat la TV? » Becali a dat din casă și acum plătește

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2017 09:00

Gigi Becali a anunțat că FCSB l-a luat pentru 300.000 de euro pe Bogdan Planici, care evoluează la Vojvodina, dar părțile nici măcar nu se înțeleseseră.

De mai bine de o lună de zile, patronul vicecampioanei i-a delegat pe Nicolae Dică și pe Mihai Stoica să rezolve cât mai rapid problema fundașului central, dar cei doi n-au reușit până în acest moment să oficializeze vreun transfer. "Avem discuţii, dar până nu semnează nu e nimic sigur. Trebuie să avem patru fundaşi centrali, acum avem doar doi. Soluţii putem găsi pentru un meci-două, dar în momentul de faţă avem doar doi fundaşi centrali de meserie. Ne stă puţin inima când are vreunul dintre ei o mică problemă. Vrem să aducem un fundaș central cel puțin la nivelul celor pe care îi avem acum", spunea Dică la Digi.

"Gata! Am luat un fundaș central"

În același timp, patronul era în direct la sport.ro și dădea informații din casă: "Am cumpărat un sârb de 25 de ani de la echipa de pe locul 3 din Serbia. Dică și MM l-au studiat mult. Eu nu l-am văzut, oricum chiar dacă mi-l arată, nu mă pricep la fundași centrali!". Este vorba de Bogdan Planici, care evoluează la Vojvodina, un fundaș central de 1,91 metri, cotat în acest moment la 600.000 de euro. Fotbalistul a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an.

"Nu s-a rezolvat. Sunt fraier că am vorbit"

Dar la scurt timp de la prima intervenție, discursul patronului s-a schimbat radical! Acesta a intervenit la Digi: "S-a complicat situația. E o mare virtute să poți să taci din gură. Dar eu sunt fraier și vorbesc aiurea. Acum că am vorbit s-ar putea să-mi ceară un milion. Și s-ar putea să nu-l luăm pentru că nu mi-am închis gura. MM mi-a zis că-l luăm pe 300.000, dar nu mi-a zis că nu e rezolvată. Era supărat foc MM. Mi-a zis că-mi bat joc de munca lui. Asta e, ce să fac acum?! O să-i dau un bonus lui MM pentru că e munca lui. Dar eu pe jucătorul ăla nu dau mai mult de 300.000!".

Nu este pentru prima dată când Becali anunță transferuri sau înțelegeri cu jucători, iar transferurile nu se mai fac. Deși părțile se înțeleseseră pentru transferul lui Piotr Celeban în urmă cu un sezon, polonezii de la Sląsk Wroclaw n-au mai fost de acord cu mutarea tocmai din cauză că s-a aflat în presă despre eventuala plecare a fundașului de 32 de ani. 

"Durează foarte mult să găsim un fundaș central care să-și dorească să vină. Ni s-a oferit un fundaș cu 800.000 de euro salariu, dar nu putem să plătim așa ceva. Chiar și 400.000 de euro pentru un fundaș în România este un salariu prea mare"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Planici a jucat în ultimul sezon în 28 de meciuri și nu a înscris niciun gol pentru Vojvodina.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
saviola2_8
saviola2_8  •  14 Iulie 2017, 12:37
Postat de sadiku pe 14 Iulie 2017, 10:07

"Dar eu sunt fraier și vorbesc aiurea"  asa sunt toti FCSBistii..... stiu si eu cativa pe aici ..dupa ce sunt fraieri si vorbesc aiurea se mai si cloneaza .

sadikule, vezi ca ghesepe montiorizeaza ip-urile, daca mai continui vei fi prins! vei fi scos in fata caminului cultural si vei fi facut de rusine in sat! treaba ta.

nasolul_de_pipera
nasolul_de_pipera  •  14 Iulie 2017, 11:06

Deh, tată, așa-mi trebuie dacă sunt gură bogată !

ray51
ray51  •  14 Iulie 2017, 11:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close