FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un tun! Steaua ar putea lua o sumă uriaşă pe Cristi Tănase :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 20:18

După 5 ani petrecuţi în Ghencea, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că sînt şanse mari ca mijlocaşul Cristi Tănase să părăsească Steaua. Decarul roş-albaştrilor ar putea pleca după returul cu Ludogoreţ. 

Jucătorul nu a fost folosit aseară din cauza unor probleme la inghinali, însă peste o săptămînă cel mai probabil va intra, mai ales că Alexandru Chipciu este suspendat.

Stafful Stelei a decis să nu-l forţeze, pentru a nu risca o accidentare mai gravă care ar pune în pericol transferul la o echipă din zona Golfului.

Suma de transfer a fost dezvăluită de ziarul Gazeta Sporturilor şi este una importantă.

Din cîte se pare Steaua se va alege cu 6 sau 7 milioane de dolari, bani de care s-ar bucura în întregime după ce clauza în valoare de 50% din transfer, pe care trebuiau să o încaseze cei de la FC Argeş, a expirat.

1,8 milioane de euro a costat-o pe Steaua cumpărarea lui Tănase

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (85)
plischi
plischi  •  21 August 2014, 06:52

daca tot se vorbeste in text despre tanase, nu inteleg de ce nu am vazut comentarii legate de marele comedian de odinioara care purta acelasi nume sau despre cresterea gainilor care ofera cocaina in loc de oua si tot asa.

steauaucl
steauaucl  •  20 August 2014, 22:17
Postat de phantom13 pe 20 August 2014, 21:35

:))))))))) cel mai prost din curtea scolii. sinucide-te bah retardatule.

de ce sa se sinucida ???? a mintit cu ceva??? supera adevarul.....?????? da stiu....dar asta e...dinamo e clubul din Romania cu cele mai multe datori ..e tinut la suprafata de SECURITATE in rest ar fi trebuit sa aiba soarta mai rea decat rapidu ...numai ca pentru rapid n se baga nimeni deoarece acolo majoritatea sunt porumbei vopsiti

phantom13
phantom13  •  20 August 2014, 21:35
Postat de antimilitienisecuristi pe 20 August 2014, 15:23

A iesit domnul Becali cateva ore din puscarie si a fost sincer, il intereseaza banii nu Steaua! In schimb Negoita isi bate joc de voi mintind ca a investit 14 milioane euro iar tovarasul Anghelache pe 14 mai de ziua clubului a sarbatorit 66 de ani se existenta a fotbalului pastorit de catre Securitate prin EXCLUDEREA DIN EUROPA PT MULTI ANI DE ZILE! Sa traiti bine in Stefan Cel Mare si cat mai multi ani de pauza europeana!

:))))))))) cel mai prost din curtea scolii. sinucide-te bah retardatule.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează