FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - MSK ZILINA

Încălzirea pentru retur? CFR, ajutată de arbitraj şi în amicale

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 februarie 2012 18:45

Moment ciudate la partida amicală dintre CFR Cluj şi MSK Zilina.

Ardelenii au primit în minutul 38 o lovitură de la 11 metri din care au reuşit egalarea la unu. Penalty-ul a fost dictat complet eronat, într-un moment în care Weldon a faultat în careu un fundaş slovac. Inexplicabil, arbitrul a arătat punctul cu var.

Lovitura a fost tranformată de Hora. Pînă atunci, clujenii nu contaseră în joc.

Cu zece minute înainte de finalul partidei, la scorul de 2-1 pentru Zilina, clujenii au primit din nou o lovitură de pedepasă de-a dreptul hilară. Un fundaş slovac a fost lovit violent cu mingea în mînă, însă într-un moment în care se afla cel puţin 2 metri în afara careului. Cadu a executat penalty-ul, portarul advers a respins în faţă şi portughezul a înscris în poarta goală.

Nu este prima oară cînd arbitrii dictează lovituri de la 11 metri fără motiv. Steaua a primit un penalty extrem de uşor în partida cu Levski Sofia, la o cădere în careu a lui Tibi Bălan, iar la amicalul "roş-albaştrilor" cu ruşii de la Kuban a fost indicat punctul cu var în trei rînduri, însă toate cele trei lovituri de pedeapsă au fost irosite, una de Steaua, două de Kuban. Penalty-urile lui Kuban au părut a fi acordate eronat.

CFR este cea mai avantajată echipă de arbitraj în turul Ligii 1. Mai multe detalii aici!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (321)
the.workaholic
the.workaholic  •  09 Februarie 2012, 12:23
Postat de woober pe 08 Februarie 2012, 15:47

FAMILIE DE B>O>Z>GO>RI (suporter cfr n am facut baie din septembrie) impreuna cu mama b.o.zg.oro.ai.ca Erjike si sora mea * penala fara dinti ....oferim urmatoarele servicii la preturi imbatabile: -S>E>X -oral- 9 lei -S>E>X a.n..a.l- 14 lei -LIMBI IN C>>U>R

CERCOPITEC (‹ fr., lat.) s. m. Gen de maimuțe catariniene africane, cu c. 20 de specii, de talie mijlocie, cu botul turtit și nările situate mult spre înapoi, coada mai lungă decât corpul, calozități fesiere separate printr-o zonă păroasă; blana variat colorată in alb-negru.Este intalnita in peluza Cluj arena si in fata oficiilor postale,lunar,in jurul datei de 15 si rareori pe GSP.ro (Cercopithecus).

albusibiu
albusibiu  •  08 Februarie 2012, 17:26
Postat de woober pe 08 Februarie 2012, 15:47

FAMILIE DE B>O>Z>GO>RI (suporter cfr n am facut baie din septembrie) impreuna cu mama b.o.zg.oro.ai.ca Erjike si sora mea * penala fara dinti ....oferim urmatoarele servicii la preturi imbatabile: -S>E>X -oral- 9 lei -S>E>X a.n..a.l- 14 lei -LIMBI IN C>>U>R

Stilul U...inconfundabil. Da-i inainte, ne faci un imens serviciu! :)

woober
woober  •  08 Februarie 2012, 16:20

Toata suflarea cfr-ista pe 15 martie de ziua noastra nationala,su^ge^m p^u^l^a in fata statuii MARELUI ROMAN IANCU la toti suporterii celorlalte echipe .Acesta sa ne fie ca o pedeapsa a faptului ca echipa noastra de fotbal castiga numai cu ajutorul arbitrilor

Vezi toate comentariile (321)
Comentează