FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Începe marele război? Costel Gâlcă l-a atacat voalat pe Reghe!

Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 17:51

Constantin Gâlcă a trimis săgeţi către fostul antrenor al campioanei, Laurenţiu Reghecampf, care a reuşit să cîştige cu Steaua două titluri consecutive.

"Dacă jucăm mai bine ca Steaua lui Reghecampf? V-am mai spus acest lucru. Eu cred că noi construim mai mult decît Steaua care a fost înainte. Avem o iniţiere, o construcţie mult mai elaborată decît echipa din campionatul trecut.

Ar fi o dezamăgire pentru noi să nu ne calificăm în primăvara europeană, mai ales după ce-am ratat şi Liga Campionilor", a spus Constantin Gâlcă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
jalabert
jalabert  •  30 Noiembrie 2014, 23:18

nu prea se poate compara steaua lui galca cu steaua lui reghe. nu a ajuns in cl si nici macar in primavara europeana in uefa. in 2 ani reghe a ajuns si in cl si in primavara uefa iar campionatul pe atunci avea cateva echipe puternice care nu erau falite ca acum: cfr, pentrolul, astra. acum cel mai solid contracandidat al stelei este botosani si viitorul. craiova o sa intre curand in faliment ca nu mai da bani olguta, la astra nu s-au mai platit salariile si sunt si pelista uefa la sanctionim posibile, pentrolul e .... caz mort la fel ca si dinamo, rapid, ceahlaul, otelul, u cluj si alte echipe din prima liga care sunt in prag de desfiintare.

subiectiv777
subiectiv777  •  30 Noiembrie 2014, 00:24

Deocamdata marele razboi a inceput doar intre cei doi neuroni ai individului care a scris (si nu a semnat) barfa asta!

alexzece
alexzece  •  29 Noiembrie 2014, 23:10

''Construim,initiem,elaboram''...sa-i spuna marelui Galca ca important e sa FINALIZEZI ceea ce INITIEZI,altfel o faci degeaba.Nu neg ca Steaua are o circulatie mai buna,insa per total,echipa e mai slab pregatita fizic si mental,si forta de joc a echipei e-n scadere fata de perioada Reghe.Un singur,si atat de multe minusuri...gura mica Costelus,esti inca departe...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează