FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Începe războiul! Rednic, atac fără menajamente la adresa Stelei: "Fraierii la acțiuni, şmecherii direct la Euro"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 14:39

Dinamo trimite 3 jucători la acțiunea echipei naționale din perioada 25 ianuarie 6 februarie. Cei 3 sînt Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu și Dorin Rotariu.

Mircea Rednic nu crede că atitudinea Stelei este una normală, mai ales că vorbim despre o acțiune la care ar trebui să ia parte toate echipele.

"Noi respectăm echipa națională și ne-am conformat solicitărilor primite. Fotbaliștii noștri sînt în drum spre Antalya. Nu mi se pare normal, însă, ca alți antrenori să refuze să lase jucătorii la națională.

Mi se pare o lipsă de respect față de mine, ca antrenor, și față de jucători. E o lipsă de respect și față de echipa națională", a declarat antrenorul lui Dinamo conform Mediafax.

...despre ceea ce face Steaua: "Dacă jucătorii Stelei nu vor veni, ne vom gîndi și noi serios la o soluție. Cred, totuși, că ei vor veni pînă la urmă. Dacă nu, ar fi un moment delicat. Eu am discutat cu Anghel Iordănescu și l-am rugat să-mi lase jucătorii la amicalul de marți, dar el m-a refuzat.

Mi-a zis că o să sară Steaua, să protesteze. Era vorba de o singură zi. Nu mai înțeleg nimic. Noi am fost refuzați, iar alții pot să nu trimită? Nu e normal. Fraierii vin la acțiunile echipei naționale, iar șmecherii merg direct la Euro".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (87)
mixmax
mixmax  •  25 Ianuarie 2016, 20:11
Postat de zidane92 pe 25 Ianuarie 2016, 19:36

Ciudat din experienta pe gsp pot spune ca e exact invers ***

nu-i vina altora de pe gsp ca tu, ***, esti lasat nesupravegheat pe internet. Si dat fiind ca esti postac ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  25 Ianuarie 2016, 20:03

Partial are dreptate strambu' -turneul asta nefiind unul oficial in calendarul uefa doar fraierii merg la convocare in schimb la turneul final european organizat de UEFA vor participa cei mai buni fotbalisti dintre care si 8-9 jucatori de la Steaua (Chipciu,Marica,Stanciu,Pintili,Bourceanu,Papp,Enache,Nita,Tosca) si nici unul de la dinamo care nu are fotbalisti ci doar niste mascarici umflati de arbitrajele scandaloase si de presa din romania.

zidane92
zidane92  •  25 Ianuarie 2016, 19:36
Postat de khal_37 pe 25 Ianuarie 2016, 19:34

Cat poti fi de ***....nu este vorba despre NATIONALA ROMANIEI. Este vorba despre o SELECTIONATA DIVIZIONARA!!! Ma tot nu inteleg, la dinamo se fac selectii pentru suporteri si sunt admisi doar cei cu deviatii de comportament, ***, pr0sti, inculti si ***???? Pai daca nea cashketa convoca la NATIONALA 6 jucatori de la Steaua si clubul primea 20000 de euro pentru fiecare iar de la fcdb 2013 erau selectionati doar 3, acest domn pe numele lui RedMic sarea cu gura de ce de la ei nu au selectionat numai trei dar?

Ciudat din experienta pe gsp pot spune ca e exact invers ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează