FOTBAL  »  Superliga  »  SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT

Inconștiența din fotbalul românesc atinge un nou nivel! O echipă din Liga 1 n-are doctor de două luni!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 15:34

Moartea lui Patrick Ekeng trebuie să trezească oficialii din fotbalul românesc care nu conștientizează pericolele la care-și expun propriii jucători. Cel mai elocvent exemplul este cel al Petrolului.

Formația din Ploiești nu mai are medic la antrenamente de două luni de zile, doctorul echipei plecând din cauza restanțelor salariale, anunță Adevărul.

Un caz uluitor s-a întâmplat săptămâna trecută la meciul cu CSMS Iași, când Petrolul n-a avut medic, iar Constantin Mișelăricu, fiind suspect de comoție a fost consultat de doctorul gazdelor.

Claudiu Niculescu a vorbit despre situația echipelor din ligile inferioare și a dat un verdict extrem de dur care trebuie să-i pună pe gânduri pe reprezentanții FRF și LPF.

"Sunt foarte multe cluburi în Liga a doua care n-au medici. Nu mai zic de echipele din liga a treia", a spus Claudiu Niculescu aseară la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
899541220082951
Simutiu Sabin  •  08 Mai 2016, 14:18

DUMNEZEULE MARE SE INTAMPLA IN TARA ASTA NUMAI NENOROCIRI COLECTIV INUNDATII MORTI SI RANITI IN AFGANISTAN NOI STAM SI STAM FARA DEZIFECTANTI IN SPITALE VAI SI AMAR DE NOI NOI AM OMORAT FRATI AI NOSTRII , CUM SA NU OMORAM PE CEI CE VIN LA NOI SA FACA O TREABA BUNA " CE FACEM SI CE SPUNEM '' A ZIS A ZIS JUCATORUL DE LA CONCORDIA PARCA Patrice Feussi FRATELE LUI EKENG

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  08 Mai 2016, 14:01
Postat de Constantin Gabriel a pe 07 Mai 2016, 18:44

app de incidentul cu acel jucator de la Iasi,controlat de medicul echipei gazda.Stiti ce ofensati au fost ploiestenii cand acel medic a decis ca jucatorul nu mai este apt de joc?Daca il durea ***...si permitea sa joace ..si patea ceva?...cine raspundea?Evident doctorul...insa clubul ploiestean sa suparat...deci ii durea *** de jucatori. Va zic...principalele vinovate pentru asemenea tragedii is cluburile...de la serviciile contractate,pana la a nu avea un medic in lot.

mda. dar apare si suspiciunea ca acel medic cauta sa tina echipa in inferioritate, stiind ca nu mai poate face schimbari. miselericu este cel ce a insitstat sa intre, nu restul echipei. ca dovada, a apelat la medicul de pe salvare, care nu s'a opus revenirii pe teren. iaca, deci, diferenta intre medicul sportiv si ala de pe salvare. desigur, nu simpatizez cu conducerea clubului, mai precis cu capra si oamenii lui. capra a ruinat clubul. modelul becali inca atrage multi asa zisi, investitori. numai ca, daca n'ai relatiile lui becali, a clanului becali, cu nasu si corleone, n'ai succes. mai ales cand toata presa sare pe tine cu banu boborului. sau cand isi baga politica coada. capra a preluat echipa sub primaria pdl. primarul psd n'a mai respectat intelegerea si a pus dna pe capra. capra, si el, stiind ceva, a pus procurorii pe primarie si primar. acum, sunt toti in asteptarea unei sentinte...pana si actualii sefi, de la frf si lpf, sunt pusi politic, oamenii lui oprea si dottore. mai ales supraponderalul dela lpf, cel ce petrecea la dubai, cu dottore si ghitza. cand in sport vor disparea amestecul si rivalitatile politice, se vor schimba multe. dar, probabil ca, pt. asta, vor trebui sa ne ocupe, iar, nemtii :))

1570947506526287
Mircea Truta  •  07 Mai 2016, 20:50

Sunt echipe care au medici de familie , medici in varsta care nici nu stiu ce au de facut in caz de accident grav! Ca sa nu mai vorbim de folosirea aparaturii de pe ambulante, daca au asa ceva! Iar analizele sportivilor se fac la misto.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează