FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PANDURII

Incredibil! Cotă uriașă pentru Botoșani în meciul cu Pandurii » Iftime: "Pariez 250.000 de euro pe victoria noastră"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 12:04

FC Botosani primeste vizita celor de la Pandurii Targu Jiu, duminica seara, incepand cu ora 21:00, iar casele de pariuri au socat pariorii in aceasta dimineata, atunci cand au oferit o cota de 4,30 pentru victoria formatiei botosanene.

Oaspetii au in schimb o cota de 1,67 pentru victorie, iar asta inseamna ca specialistii in domeniu se asteapta ca FC Botosani sa piarda jocul cu Pandurii. "Eu va garantez ca toate discutiile care au fost si care ar putea sa fie inaintea acestui meci sunt doar speculatii ca scenarii. Sunt absolut convins ca Botosaniul, stiindu-l pe Leo, este cel mai imposibil lucru ca noi vreodata sa face serviile cuiva. Este adevarat ca tipul reprizei a doua de la Chiajna a alimentat niste zvonuri, care ne fac rau. Este esential sa castigam meciul cu Pandurii. Sunt convins ca vom vedea dorinta si devotament. Este un meci important si sunt convins ca-l vom trata cu maxima seriozitate", a declarat finantatorul Valeriu Iftime.

Acesta a spus, in gluma, ca va paria 250.000 de euro pe victoria echipei FC Botosani, fiind convins ca jucatorii vor castiga acest meci. "Deci daca pariez un milion de lei voi castiga patru milioane? Eu pariez un milion. Pariez 250.000 de euro", a spus Iftime.

Antrenorul Leo Grozavu a precizat ca indiferent ce rezultat va fi la finalul meciului, tot vor exista discutii si speculatii. "Noi cunoastem istoria FC Botosani. Am avut foarte multe oferte de-a lungul timpului de a ne lasa mai moale si niciodata nu am cedat. Ar fi ultimul lucru pe care ar trebui sa-l fac pe terenul de sport, apoi sa ma retrag, sa ma duc in vestiar si sa le spun ca astazi trebuie sa jucam mai moale. Am fost deranjat de ceea ce a aparut la anumite posturi tv. Se loveste in munca unor oameni. Nu e normal ce se intampla in Romania si din pacate nimeni nu plateste pentru asemenea lucruri.

Am auzit niste aberatii mai mari decat cea mai mare cladire din lume, in sensul ca un presedinte de club, cu o ora inainte de meci, a trebuit sa afle care e cota la pariuri. Oamenii de fotbal se ocupa cu altceva, nu cu cote la pariuri. Sunt campionate puternice, in Italia, Spania, in care echipele mai slabe inving favoritele, pentru ca exista o alta motivatie cand iti joci ultima sansa si acolo nu se mai pune problema ca cineva sa se dea la o parte.

Ce rezultat ar trebui sa fie la ultimul joc sa fie toti multumiti? Indiferent ce rezultat va fi o sa existe speculatii. Daca bate Botosaniul o sa se spuna ca am tras pentru Chiajna si Timisoara. Daca bate Pandurii o sa se spuna ca s-a lasat Botosaniul. Eu vreau sa fim oameni seriosi, pentru aceste lucruri fac foarte rau fotbalului romanesc." a spus Leo Grozavu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
blatistu49
blatistu49  •  02 Iunie 2017, 18:31
Postat de Angelo-virgil Grecescu pe 02 Iunie 2017, 14:28

Nu va fie frica,Chiajna iar nu "pica" ☺

ar fi pacat ca Bastionul Pariurilor sa dispara CHIAJNA rezista au dezlegare

utraian
utraian  •  02 Iunie 2017, 15:00
Postat de iosif_.vs pe 02 Iunie 2017, 14:46

Crotone era in super forma - 6 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri in ultimele 10 meciuri. Si cota lor era 2,70 nu 1.50 cum bate campii ca de obicei Utraian. Eu zic ca va fi 1x peste tot.

Am zis 1,5 la inceputul saptamanii trecute, meciul fiind duminica cotele s-au modificat ulterior, bai clona infecta. Invata dreaq sa citesti

iosif_.vs
iosif_.vs  •  02 Iunie 2017, 14:46
Postat de fibra pe 02 Iunie 2017, 12:45

Are dreptate Leo.Orice rezultat va fi, comentatorii habarnisti,vor gasi tot felul de aranjamente. Ce spuneti de Crotone-Lazio si Palermo-Empoli? Nu-i asa ca Lazio s-a lasat,iar Palermo si-a dat viata,nascutilor suspiciosi?

Crotone era in super forma - 6 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri in ultimele 10 meciuri. Si cota lor era 2,70 nu 1.50 cum bate campii ca de obicei Utraian. Eu zic ca va fi 1x peste tot.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează