FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Incredibil! CSA somează Steaua să renunțe la nume » Răspunsul campioanei și măsura imediată pe care o ia

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 17:38

Steaua a anunțat prin vocea lui Valeriu Argăseală că își va retrage toate lucrurile din Ghencea, iar astfel, stadionul are mari șanse să ajungă în paragină. 

De asemenea, președintele Stelei a oferit ultimele detalii despre problema cu sigla. 

”Îi vom notifica pe cei de la CS Steaua că ne vom retrage toate lucrurile de acolo. Noi nu am vrut să se ajungă aici, dar dacă așa vor, n-avem ce face. Nu știu dacă au bani ca să le cumpere ei.

Cît despre siglă, procesul privind evaluarea văd că se prelungește pentru că cei de la Clubul Sportiv n-au găsit încă o firmă care să facă acest lucru.

Oficialii de la CS Steaua ne-au solicitat să renunţăm la denumirea de FC Steaua Bucureşti, de la Registrul Comerţului, pentru a ni se permite accesul, dar acest lucru este imposibil", a conchis Argăseală la Digi.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (39)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Iulie 2015, 00:26

steauaucl • 30 Iunie 2015, 19:42 si celorlalti 2-3 pacalici : http://www.***/steaua-exclusiv-generalul-boroi-il-pune-la-punct-pe-becali-501557, sau, pe scurt : STEAUA. Lovitură pentru Gigi Becali! În urma folosirii în continuare a brandului “Steaua” de către forurile continentale, CSA Steaua, deținătoarea stemei și a palmaresului clubului de fotbal în urma deciziei ÎCCJ, a trimis somații către LPF și FRF pentru ca această denumire să nu mai apară în nici un context oficial al competiției. STEAUA. Faptul că războiul dintre echipa de fotbal finanțată de Gigi Becali și CSA Steaua a fost ignorat, cel puțin oficial, de către Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal, i-a făcut pe oficialii MApN să facă demersuri concrete pentru ca cele două instituții ale fotbalului românesc să respecte fiecare virgulă din decizia oferită de Înalta Curte de Casație și Justiție.___ dixit all, mediocrilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  30 Iunie 2015, 22:46
Postat de benise pe 30 Iunie 2015, 22:35

Sa luați tot!Și colanele de la wc,sa rămână doar un poligon acolo!

Se contureaza un univers dihotomic, maniheist, in care binele si raul sunt sortiti unei perpetue confruntari.Degringolada devine constanta armaghedonica.Un adapost al superlativelor in care destine, aparent sublimate de idealurile umanitare pe care le anima, isi dezvaluie intempestiv, diabolic, latura malefica:)

benise
benise  •  30 Iunie 2015, 22:35

Sa luați tot!Și colanele de la wc,sa rămână doar un poligon acolo!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează