FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Incredibil! Cum va dribla Dan Petrescu suspendarea la meciul cu FCSB! Oficialii CFR-ului recunosc: "Regulamentul nu spune asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 19:18

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, nu s-a ferit și a dezvăluit cum are de gând Dan Petrescu să dribleze suspendarea primită la meciul cu CSM Poli Iași. Oficialul ardelenilor a explicat planul pe care "Bursucul" îl va pune în aplicare la meciul cu FCSB de duminică, ora 20:45. 

"În mod cert contează (n.r. absenţa lui Dan Petrescu), dar sper să nu fie decisiv. Oricum, la noi, configuraţia stadionului e aşa încât banca e lipita de gardul de la tribună şi Dan Petrescu poate să stea, că nu spune la regulament unde să stea în tribună, poate să stea chiar în apropierea băncii.

Sunt sigur că echipa se va motiva mai mult din această cauză.
Eu îl înţeleg pe Dan Petrescu şi încerc să explic de ce s-a ajuns în situaţia asta.

E foarte temperamental şi temperamentul lui se manifestă mai ales în timpul partidei când e tensiune foarte mare şi se fac greşeli împotriva echipei noastre", spune Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
543036232539670
Mos Teaca  •  14 Martie 2018, 10:13

pai asa ii trebuie, bursucului, pana la urma se va ajunge ca in grecia, sa ***, mai sti ca nu avea la el, orice este posibil, trebuia pedepse mai aspre, cu suspendare teren de joc, mutare in alta localitate a meciurilor care urmeaza, ca asa daca ne facem ca pedepsim, se va ajunge ca in grecia, si ne va costa mai rau vb. de tot fotbalu romanesc, aceti grija conducatori ai fotbalului FRF.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Martie 2018, 10:01

mi se pare corect ,decat sa se intalneasca cu jucatorii prin parcare !!!! fecsebeaua iti mai aduci aminte cand te a capacit Viitorul ,acum joci cu Actalul cfr

mdf.
mdf.  •  13 Martie 2018, 22:30

Sper sa dea cu ei de pamant cfr :) 3-0

Vezi toate comentariile (37)
Comentează