FOTBAL  »  Superliga  »  SANCŢIUNI

INCREDIBIL Firma de pază de la Ploieşti a fost amendată cu 500 lei. Petrolul a primit 10.000!

Bătaie la Petrolul - Steaua
Bătaie la Petrolul - Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 15:39

Clubul Petrolul a fost amendat cu 10.000 de lei, în timp ce firma de pază care a acţionat pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti la meciul cu Steaua a primit o amendă de 500 de lei, precizează, într-un comunicat, preşedintele Comisiei Naţionale de Acţiune împotriva Violenţei în Sport, Sorin Moldovan.

Andrei Vochin după evenimentele horror: "Bravo, Martinovici!"

De asemenea, în comunicat se arată că spectatorul care l-a lovit pe Galamaz a fost reţinut 24 de ore şi va fi prezentat, astăzi, instanţei de judecată sub învinuirea de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, anunţă mediafax.

Întrebarea lui Tolontan după şocul de la Ploieşti » Cine îi păzeşte pe paznici?

Conform lui Moldovan, autorităţile încearcă, în baza probelor video, să identifice toţi suporterii care au participat la evenimentele violente de la meciul Petrolul - Steaua.  Comisia Naţională de Acţiune împotriva Violenţei în Sport se va întruni, în cursul acestei săptămâni, pentru a analiza evenimentele de la meciul Petrolul - Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
ovy2k
ovy2k  •  01 Noiembrie 2011, 00:25

eu as fi curios unde se incadreaza amenda aia de 500 ron? ce anume au amendat?

doru5
doru5  •  31 Octombrie 2011, 21:00

Vai!!! Am vazut ca dragomir era foarte revolata. Ii doresc lui dragomir sa-l priveasca in ochi pe drogatul ala blestemat si sa-i spuna "nu ti-e rusine , golanule , esti un vagabond , cum iti permiti sa faci scandal in liga mea??!" Dorgatul sa-i raspunda " tu mai prost ca mine!" , iar gardianul sa le spuna: Daca nu faceti liniste o sa-l rog pe directorul inchisorii sa va mute pe paliere diferite , sau cel putin sa nu mia aveti celula unul visavis de celalat!!

zadkiel
zadkiel  •  31 Octombrie 2011, 20:48

Numai o firma portocalie din anturajul Girafei care numara voturile in Parlament, in stil mafiot (80=160), putea sa obtina un contract in Prahova si sa primeasca amenda 120 euro. SA DORMITI BINE.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează